Στυλάτος φαίνεται ο Wilson Fisk στο δεύτερο teaser trailer της 3ης σεζόν "Daredevil"

Έρχεται στις 19 Οκτωβρίου στις οθόνες μας.

Προσοχή! Ακολουθούν SPOILERS από την 2η σεζόν "Daredevil" και από την 2η σεζόν "Iron Fist"!

Και δεύτερο teaser trailer δημοσιεύτηκε από τα Marvel και Netflix για την 3η σεζόν "Daredevil", το οποίο παρουσιάζει με πιο λεπτομερή τρόπο τo λευκό κουστούμι Wilson Fisk.

Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

Σας φέραμε επίσης και την επίσημη σύνοψη της νέας σεζόν: "Εξαφανισμένος για μήνες, ο

Matt Murdock (Charlie Cox) αναδύεται ξανά, αυτή τη φορά έχοντας αμφιβολίες για το μέλλον του, και ως Daredevil και ως δικηγόρος. Αλλά όταν η αρχι-νέμεσίς του, Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), ελευθερώνεται από τη φυλακή, ο Matt πρέπει να διαλέξει αν θα παραμείνει κρυμμένος στο πλήθος ή αν θα αγκαλιάσει το πεπρωμένο του ως ήρωας".

Αν και δεν βλέπουμε τίποτα καινούργιο στο trailer, η σύνοψη μας επιβεβαιώνει ότι ο Fisk θα αφεθεί ελεύθερος. Ο Matt φαίνεται ότι θα αγκαλιάσει πλήρως το σκότος που τον περιτριγυρίζει καίγοντας τα κανονικά του ρούχα. Κατά τη σκηνή μετά τους τίτλους τέλους της 2ης σεζόν "Iron Fist", είδαμε τον Matt να λέει, "Θα προτιμούσα να πεθάνω ως δαίμονας, παρά ως Matt Murdock". Απ'ότι φαίνεται ο Daredevil αποχαιρετά τον Matt μια και καλή.

Ξαναδείτε το promo της 3ης σεζόν. Η 3η σεζόν "Daredevil" επιστρέφει στις 19 Οκτωβρίου.

Για ακόμα περισσότερα από τον τηλεοπτικό κόσμο της Marvel, ενημερωθείτε σχετικά με το φινάλε του "Iron Fist", την τρίτη σεζόν της "Jessica Jones", τον νέο αντίπαλο του "Luke Cage" και την πιθανή αποχώρηση της Rosario Dawson.

IGN Greece "Γενηθήτω σκοτάδι" στις φωτογραφίες από την τρίτη σεζόν του "Daredevil" Φανερή η σχέση των "Daredevil" και "Avengers" στη νέα αφίσα της σειράς

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα