Η Sony οδεύει προς το crossover των Venom και Spider-Man

Είχαμε τους Chris, τώρα θα έχουμε τους Toms.

Οι Toms της Sony ετοιμάζονται να συναντηθούν κινηματογραφικά.

Μιλώντας στο Fandom, ο σκηνοθέτης του "Venom", Ruben Fleischer, είπε ότι η Sony "χτίζει" τη διαμάχη των Venom του Tom Hardy και του Spider-Man του Tom Holland.

"Εκεί θα οδηγήσουν όλα", είπε ο Fleischer.

Επίσης, εξήγησε ότι η origin story του Venom έπρεπε να αλλάξει λόγω της συμφωνίας που είχε η Sony με την Marvel. "Στα κόμικς, εξελίχθηκε από τον Spider-Man, αλλά λόγω της συμφωνίας των Marvel-Sony δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Και νομίζω ότι αυτό που χτίζεται, δηλαδή η σύγκρουση μεταξύ τους, θα είναι πολύ ωραίο να το δούμε", είπε.

Οι σκηνές μετά το τέλος της πρώτης ταινίας μας είχαν προετοιμάσει για το sequel, αλλά η επιβεβαίωση ήρθε τον Ιανουάριο. Το "Venom" τα είχε πάει καταπληκτικά στο box office, οπότε το sequel δεν ήταν και μεγάλη έκπληξη, ιδίως με την ανακοίνωση ότι έσπασε ρεκόρ με τον πρώτο μήνα προβολής της. Συνολικά η ταινία απέσπασε $855 εκ. παγκοσμίως.

Τα σκηνοθετικά ηνία του sequel θα αναλάβει ο Andy Serkis (Mowgli: Legend of the Jungle), ο οποίος είχε δηλώσει τον ενθουσιασμό του, ενώ την σεναριογραφία η Kelly Marcel (Saving Mr.Banks). Οι πρωταγωνιστές που θα επιστρέψουν είναι οι Tom Hardy και Michelle Williams, ενώ δεν έχουμε μάθει ακόμα για τον Woody Harrelson. Ο Hardy έχει υπογράψει για τρεις ταινίες συνολικά.

H Sony ετοιμάζει νέο υλικό σε συνεργασία με την Marvel. Έχει αρκετές spin-off ταινίες του "Spider-Man" υπό ανάπτυξη, μεταξύ των οποίων το "Morbius" με τον Jared Leto, τα "Black Cat", "Silver Sable", "Krave the Hunter" και "Silk". Επιπλέον, έχει το sequel του "Into the Spider-Verse" και ένα spin-off μόνο με γυναίκες ηρωίδες.

Το "Venom 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το review μας για το "Venom" και να μας πείτε στα σχόλια τη δική σας άποψη για την ταινία. Για περισσότερα νέα, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece H Michelle Williams επιστρέφει για το Venom 2 Τεράστιος ο ενθουσιασμός του Andy Serkis για το Venom 2 O Andy Serkis έκλεισε ως σκηνοθέτης του Venom 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα