Τι λέει η CD Projekt RED για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077

Ο καιρός πλησιάζει.

O χρόνος τρέχει και καθώς η ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 πλησιάζει, ο John Mamais της CD Projekt RED μίλησε για το πως αισθάνονται οι υπάλληλοι της εταιρείας.

"Πολλοί νιώθουν αρκετά καλά με τον Απρίλιο του 2020 ενώ είναι και αυτοί που πραγματικά φοβούνται", είπε σύμφωνα με το newsfusion. "Νομίζω είναι φυσιολογικό το συγκεκριμένο

μείγμα αντιδράσεων για το studio. Αυτή είναι η οδηγία, πρέπει να μείνουμε στη συγκεκριμένη ημερομηνία."

Μετά την ανακοίνωση ότι ο Keanu Reeves θα συμμετέχει στο παιχνίδι δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσαν να ζήσουν επί οθόνης τον μεγάλο έρωτα με τον ηθοποιό. Η εταιρεία, ωστόσο, ήρθε να καταστρέψει τα όνειρα τους, λέγοντας ότι ο πρωταγωνιστής δεν θα έχει κανενός είδους ερωτική σχέση με τον Reeves.

Μην ξεχάσετε φυσικά να ρίξετε μία ματιά στις λεπτομέρειες που μάθαμε από το τελευταίο gameplay demo του παιχνιδιού όπως επίσης και τη δυνατότητα επιλογής φύλου.

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε Xbox One, PS4 και PC στις 16 Απριλίου 2020. Για όσους πάλι ευελπιστούν να το δουν και στο Switch, οι ελπίδες τους θα πάνε χαμένες.

IGN Greece Μην ελπίζετε να δείτε το Cyberpunk 2077 στο Switch CYBERPUNK 2077 LIVE PAX GAMEPLAY REVEAL STARTS @11AM PDT Gamescom 2019: Cyberpunk 2077 Preview

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα