Η Netherrealm δίνει in-game currency σε δυσαρεστημένους παίκτες του Mortal Kombat 11

To πρόβλημα προήλθε απο το Towers of Time.

Ο developer του Mortal Kombat 11, η NetherRealm, έχει ήδη δώσει απάντηση στους δυσαρεστημενους παίκτες του παιχνιδιου και υποσχέθηκε να τους δώσει in-game currency ως ενα συγγνώμη μέχρι να διορθωθεί το αμφισβητούμενο mode Towers of Time.

Τα Towers of Time

είναι ένα δυναμικό, χρονικά περιορισμένο σύνολο προκλήσεων που βλέπει τους παίκτες να αντιμετωπίζουν τους NPC αντιπάλους για διάφορες ανταμοιβές. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί αυτούς τους πύργους είναι απίστευτα δύσκολοι μέχρι το σημείο της αδικίας. Οι πύργοι περιλαμβάνουν τροποποιητές που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας απίστευτα δύσκολη.

Σε ένα post στο Mortal Kombat reddit, η NetherRealm αναγνώρισε τα προβλήματα δυσκολίας στο Towers of Time και οι αλλαγές που χρειάζονται είναι στο δρόμο.

Υποσχέθηκε να δώσει σε όλους τους παίκτες 500.000 Koins, 500 Hearts, 1000 Soul Fragments και 1000 Time Krystals "για να σας βοηθήσουν". Τα Koins είναι το πρωτεύον εικονικό νόμισμα του Mortal Kombat 11 και χρησιμοποιούνται κυρίως για να ανοίγουν θησαυρούς στο Krypt. Τα Time Krystals είναι το premium νόμισμα του Mortal Kombat 11 και κερδίζονται αργά μέσω του παιχνιδιού και μπορούν να αγοραστούν με πραγματικά χρήματα. 1000 Time Krystals κοστίζουν £8. Ένα skin για κάποιο χαρακτήρα κοστίζει 500 Time Krystals.

Ενημερώσεις που θα προσπαθούν να διορθώσουν τα προβλήματα με το Towers of Time mode έχουν ήδη ξεκινήσει να εμφανίζονται στο PC και το Nintendo Switch με τα PS4 και XBOX να ακολουθούν αυτή την εβδομάδα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece Chapter 6: War on the Homefront (Johnny Cage) - Mortal Kombat 11 Walkthrough Chapter 5: Truths Revealed (Jade) - Mortal Kombat 11 Walkthrough Chapter 4: Fire and Ice (Scorpion and Sub-Zero) - Mortal Kombat 11 Walkthrough

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα