George Kamposos Jr "Ferocious"

Ο Γιώργος Καμπόσος είναι το νούμερο ένα αστέρι της πυγμαχίας με άρωμα Ελληνικό.
Ο "Ferocious", όπως τον φωνάζουν, είναι γεννημένος στην Αυστραλία, όμως "φωνάζει" πως είναι Έλληνας καθώς στις περισσότερες από τις μάχες του τις δίνει με την Ελληνική σημαία. Η είδηση των τελευταίων ημερών είναι πως τον Ιούνιο θα έρθει να παίξει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Τρομερά ταλαντούχος, είναι μαχητής, πολύγρήγρος και ήδη στην επαγγλεματική του καριέρα έχει ρεκόρ 16-0.
Οι ικανότητες του Γιώργου Καμπόσου κέρδισε στον θρυλικό Μάνι
Πακιάο που αποφάσισε να τον πάρει ως sparring partner. Αυτό ήταν αρκετό να εκτοξεύσει την φήμη του σε Παγκόσμιο επίπεδο.

View this post on Instagram

The Desire To Win Is Born In Most Of Us. The Will To Win Is A Matter Of Training. The Manner Of Winning Is A Matter Of Honour. #staytuned #worldratedcontender #TeamFerocious #DibellaEnt

A post shared by George "Ferocious" Kambosos Jr (@georgekambososjr) on Feb 21, 2019 at 12:50am PST


Μάλιστα όταν ο Καμπόσος ταξίδεψε στην Ταϊλάνδη για να βρεθεί στο τιμ του Πακιάο ήταν η εποχή που ο "Pacman" είχε δεχθεί τις απειλές για την ζωή του από τον ISIS για τα πολιτικά του πιστεύω. Ο Καμπόσος όταν αποδέχτηκε την πρόσκληση ήξερε για τις απειλές και ρώτησε τον Πακιάο αν θα ήταν ασφαλές να τρέξουν μαζί στον λόφο. Ο Ταϊλανδός σούπερ σταρ του απάντησε σαν να μην τρέχει τίποτα: "Ναι είναι ασφαλές, θα έχουμε μαζί μας τον στρατό να μας προσέχει".

View this post on Instagram

The Great Muhammad Ali Once Said "The Fight Is Won Or Lost Far Away From Witnesses...Behind The Lines, In The Gym...And Out There On The Road...Long Before I Dance Under Those Lights." These Words Couldn't Be Any Truer. In 6 Days At The MGM Grand In Las Vegas I Will Once Again Give Truth To These Words From The GOAT. #dayindayout #grind #Jan19 #warready

Keywords
Τυχαία Θέματα