Η Microsoft κάνει Tease την επόμενη γενιά Xbox με κρυφούς κωδικούς - E3 2019

RGB (255,36,0) = Scarlet.

Η Microsoft κάνει tease για την αποκάλυψη της επόμενης γενιάς συστημάτων στα promo της E3, με τρία ξεχωριστά βίντεο τα οποία κρύβουν κωδικούς, όπου η ένωση τους σχηματίζει τον RGB κώδικα για το Scarlet, το κωδικό όνομα για τις επόμενες κονσόλες Xbox.

Μέσω του The Verge, ο χρήστης Twitter @Cr8Beyond ήταν αυτός που αποκωδικοποίησε το κρυφό μήνυμα.

Το Xbox έστειλε στον χρήστη ένα μήνα δωρεάν Xbox Game Pass λέγοντας "Ορίστε κάτι για το αετίσιο μάτι σου!"

Ανακαλύφθηκε ότι ο επίσημος λογαριασμός Twitter του Xbox ξεκίνησε να μοιράζει αυτά τα βίντεο της E3 στις 6 Ιουνίου με τον κωδικό R 255 να είναι κρυμμένος στο background. Αργότερα μοιράστηκε άλλα δύο με τους κωδικούς G 36 και B 0 στο ίδιο στυλ. Όταν ενωθούν σχηματίζουν τον κωδικό RGB (255,36,0), ο οποίος όπως προαναφέραμε παραπέμπει στο Scarlet.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές το Scarlet είναι το κωδικό όνομα για τις δύο πιθανές next-gen εκδόσεις των κονσολών της Microsoft - το Lockhart για ένα πιο προσιτό και βασικό μοντέλο ενώ το Anaconda για ένα πιο high-end μοντέλο.

Αυτά τα νέα συστήματα υπό το όνομα Scarlet είναι μερικές από τις φήμες πριν την E3 2019, κάτι που αναμένουμε να δούμε στην αυριανή press conference της Microsoft.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceE3 2019 - Τι περιμένουν οι συντάκτες του IGN GreeceThe Outer Worlds -- Road to E3 2019Apex Legends: Official L-Star Weapon Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα