Επίθεση Ντεπάι σε Φαν Χάαλ και Γιουνάιτεντ

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μέμφις Ντεπάι στην αυτοβιογραφία του επιτέθηκε στην πρώην ομάδα του για το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά και τον Λουίς Φαν Χάαλ που τον εκδίωξε από τον σύλλογο.

Αφήνοντας στην άκρη το γεγονός ότι στα 25 του έχει εκδόσει αυτοβιογραφία "Η καρδιά ενός λιονταριού" ο Μέμφις Ντεπάι ποδοσφαιρικά είναι βασικός στην εθνική Ολλανδίας και πολύτιμος για την Λυών!

Στην Γιουνάιτεντ πήγε το 2015 έναντι 25 εκατομμυρίων Ευρώ καθώς ο Λουίς Φαν Χάαλ πίστευε ότι είναι ο παίκτης που
θα κάνει την διαφορά μέσο-επιθετικά. Μόλις δύο γκολ, τριάντα-τρία ματς και πολλά έξω-αγωνιστικά επεισόδια μετά... ο Φαν Χάαλ τον έκοψε από την ομάδα και ο Μουρίνιο... τον πούλησε.

Ο Ντεπάι μίλησε για την θητεία του στο Ολντ Τράφορντ : "Ήμουν σίγουρος ότι μπορούσα να προσθέσω κάτι που έλειπε στην ομάδα. Δημιουργικότητα. Θάρρος. Ποιότητα. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο. Σε όνομα. Αλλά εδώ και χρόνια παίζει ποδόσφαιρο που σε στέλνει για ύπνο".

Το μεγαλύτερο του πρόβλημα όπως αναφέρει ήταν ο Φαν Χάαλ : "Έκανα προπονήσεις με τον Ράιαν Γκιγκς για να βελτιωθώ στο αριστερό μου πόδι. Ο Φαν Χάαλ με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι όλα είναι στο μυαλό μου και δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια. Όσο περνούσε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν ήμουν αρκετά καλός σε τίποτα σύμφωνα με τον Φαν Χάαλ. Μετά μου είπε να δω κάποιον για να μου βελτιώσει την ψυχολογία. Του είπα ότι θέλω να το σκεφτώ αλλά δεν είχα πρόβλημα, πίστευα ότι θα τα καταφέρω. Ήταν επίμονος αλλά εγώ είχα ήδη ψυχολόγο από όταν ήμουν δώδεκα ετών! Όταν αρνήθηκα τρίτη φορά να πάω στον άνθρωπό του σταμάτησε να μου μιλάει. Όταν δεν κάνεις αυτό που θέλει... τελείωσες."

Ο Μουρίνιο ήρθε όπως και πολλοί νέοι παίκτες και ο... κομμένος Ντεπάι αποχώρησε για την Γαλλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα