Η Days of Wonder ανακοίνωσε νέο Ticket to Ride

Κυκλοφορεί τον Ιούνιο.

H Days of Wonder ανακοίνωσε μια νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά της "Ticket to Ride" και αυτή τη φορά μας ταξιδεύει στο Λονδίνο του '70.

Το "Ticket to Ride: London" είναι μια νέα απλή εκδοχή του γνωστού παιχνιδιού με τους παίκτες να προσπαθούν να αποκτήσουν τις σημαντικότερες γραμμές του Λονδίνου του 1970. Το νέο παιχνίδι είναι εύκολο στην

εκμάθηση και στη μεταφορά.

"Το Ticket to Ride: London χτίζει στον ενθουσιασμό του Ticket to Ride: New York. Είναι ελαφρώς μεγαλύτερο, αλλά το νιώθεις πιο απλωμένο και τα νέα Bonus ισορροπούν το ταμπλό και τα εισιτήρια", είπε ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Alan R. Moon.

Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για 2 έως 4 παίκτες και διαρκεί 10-15 λεπτά. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο με τιμή κοντά στα 20€.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΦτιάξτε το δικό σας τέρας στο Abomination: The Heir of FrankensteinΝέες περιπέτειες Dungeons & Dragons στο D&D Live 2019: The DescentΗ Lara Croft αποκτάει το δικό της επιτραπέζιο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Αναζητήσεις
days of wonder ticket to ride
Τυχαία Θέματα