Unboxing: Stranger Things Dungeons & Dragons Starter Set

The Hunt for the Thessalhydra.

To Stranger Things βρίσκεται παντού γύρω μας πια, και λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης σεζόν στις 4 Ιουλίου, προσθέτουμε μια νέα έκδοση του D&D στη συλλογή μας με την περιπέτεια που έπαιζαν τα παιδιά στη σειρά, το "Hunt for the Thessalhydra".

Το "Stranger Things Dungeons and Dragons" starter set έρχεται με συλλεκτικό κουτί, σε στιλ παιχνιδιών της περιόδου της σειράς, και ακολουθεί τους κανόνες της 5ης έκδοσης. Περιλαμβάνει ζάρια,

βιβλίο κανόνων, φύλλα χαρακτήρων, το adventure book της ιστορίας και ένα ζευγάρι από Demogorgons (το ένα βαμμένο και το άλλο άβαφτο ώστε να το αναλάβετε εσείς).

Η τρίτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια, στα οποία θα προστεθούν μέλη όπως η Maya Hawke, η οποία θα υποδύεται ένα μυστηριώδες "εναλλακτικό κορίτσι", η Francesca Reale που θα παίξει μια ναυαγοσώστρια, ο Jake Busey ως Bruce, ένας δημοσιογράφος με αμφισβητήσιμη ηθική και η Cary Elwes ως Mayor Kline. Η μεγάλη επιστροφή έχει οριστεί για την 4η Ιουλίου του 2019.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Με νέα εμφάνιση σε απρόσμενο μέρος οι πρωταγωνιστές του "Stranger Things"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα