Χολέμπας: «Στην Ελλάδα δεν ακούς ούτε τη φωνή σου»

Την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα σχολίασε ο Χοσέ Χολέμπας, τονίζοντας πως είναι πολύ πιο ήσυχη σε σχέση με την Ελλάδα.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, με αφορμή τον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στη Γουότφορντ και τη Γουλβς, υποστήριξε πως στην Ελλάδα ζουν με διαφορετικό τρόπο το ποδόσφαιρο και υπογράμμισε πως στα ντέρμπι «αιωνίων» δεν ακους ούτε τη φωνή σου.

«Κάθε Κύπελλο, σε κάθε χώρα
σημαίνει πολλά. Γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό. Αν κερδίσεις το Κύπελλο μπορείς να παίξεις στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πολλά για πολλές ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ», δήλωσε αρχικά για τον ημιτελικό Κυπέλλου ο Χολέμπας.

Για το πώς θα ήταν η ατμόσφαιρα ενός τέτοιου αγώνα στην Ελλάδα, ο 34χρονος άσος είπε: «Θα ήταν... καυτή. στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ' ό,τι στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, τα γήπεδα εδώ, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχα. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά. Σε κάποια γήπεδα δεν ακούς ούτε τη δική σου φωνή, ειδικά των μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Στην Αγγλία η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Εδώ είναι σαν να πηγαίνουν στο γήπεδο ο πατέρας με τον γιο του. Βλέπω τα γήπεδά σας. Είναι πολύ ήσυχα. Δεν έχετε πραγματικούς οπαδούς εδώ. Στη Γερμανία υπάρχει το "κίτρινο τείχος" της Ντόρτμουντ. Δε το έχετε εδώ. Δεν ξέρω πώς είναι στο Γουέμπλεϊ. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο. Ας δούμε πόσοι θα έρθουν για το παιχνίδι. Ελπίζω να υπάρχει... φασαρία».
Keywords
Τυχαία Θέματα