Η CD Projekt Red δεν έχει τελειώσει με τον κόσμο του Geralt

Μην παίζετε με τον πόνο μας.

Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο CEO της CD Projekt Red, Adam Kiciński, η εταιρεία του έχει επενδύσει πολλά στον κόσμο της τριλογίας “The Witcher” και για τον λόγο αυτό, κάποια στιγμή θα τον αξιοποιήσει ξανά.

Συνεπώς, είναι πρακτικά βέβαιο ότι θα δούμε αργότερα και κάποιο νέο τίτλο που θα λαμβάνει χώρα στο συγκεκριμένο

σύμπαν, όμως σε αυτόν δεν θα πρωταγωνιστεί απαραίτητα ο Geralt της Rivia, ενώ είναι σίγουρο ότι δεν θα αποτελεί σε καμία περίπτωση το The Witcher 4.

“Τα πρώτα τρία παιχνίδια της σειράς σχεδιάστηκαν ως τριλογία, έτσι δεν μπορούμε απλά να βαφτίσουμε το επόμενο The Withcer 4”, εξηγεί ο Kiciński. “Δεν θα εγκαταλείψουμε όμως, φυσικά, έναν κόσμο που δημιουργήθηκε μέσα σε μία περίοδο 12 χρόνων”

Πάντως, μην περιμένετε ότι θα δούμε σύντομα μια τέτοια μεσαιωνική περιπέτεια. Ο Kiciński τόνισε ότι οι υψηλές προσδοκίες της εταιρείας και του κοινού έχουν θέσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και, δεδομένου ότι οι περισσότεροι πόροι της CD Projekt Red θα έχουν δεσμευτεί για την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077, υποθέτουμε ότι η ανάπτυξη ενός νέου Witcher τίτλου θα ξεκινήσει μετά από αρκετά χρόνια.

Πηγή: PCMag Greece

IGN GreeceΗ CD Projekt Red πιθανότατα θα επιστρέψει στο The WitcherThe Days Long Gone - PAX East 2016 Gameplay TrailerΤο The Witcher τώρα και επιτραπέζιο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα