Απομένουν μόνο οι υπογραφές

Παίκτης του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Παπαγιάννης, που επιστρέφει την Πέμπτη (19/7) στην Αθήνα. Πενταετές θα είναι το νέο συμβόλαιο του νεαρού σέντερ.

Όλα λοιπόν κύλησαν φυσιολογικά. Ο Παπαγιάννης άκουσε από το Πόρτλαντ πως το συμβόλαιο του λύνεται, εξέλιξη φυσιολογική με βάση τα ελάχιστα πεπραγμένα του διεθνή σέντερ στο Summer League,
και τα υπόλοιπα επεισόδια εξελίχθηκαν… φυσιολογικά. Ο Παναθηναϊκός είχε εξ΄ αρχής τον πρώτο λόγο και έκανε ξανά δικό του τον Παπαγιάννη, ο οποίος επιστρέφει στο Ο.Α.Κ.Α μετά από δύο χρόνια στην Αμερική.

Με δεδομένη την εξαιρετική σχέση που διατηρεί ο “Papa-G” με τους «πράσινους», δεν υπήρχε τίποτα που να μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ήταν αποφασισμένος εξ΄ αρχής να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τηλεφωνήσει και τον χειμώνα στον Παπαγιάννη, όταν έγινε γνωστή η αποδέσμευση του από τους Σακραμέντο Κίνγκς και πριν βρει ο παίκτης νέο «σπίτι» στο ΝΒΑ στο Πόρτλαντ, λέγοντας του ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού ήταν άνοιχτή σε περίπτωση επιστροφής του στην Ευρώπη.

Στα τωρινά δεδομένα, ο 21χρονος σέντερ αναμένεται να υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, απόδειξη της επένδυσης που είναι διατεθειμένη να κάνει η ομάδα σε αυτόν. Η μόνη λεπτομέρεια που δεν έχει ακόμη διασαφηνιστεί είναι ο χρόνος στον οποίο θα μπει στο συμβόλαιο ΝΒΑ buy-out, αλλά πρόκειται για κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσει τη συμφωνία.
Keywords
Τυχαία Θέματα