Η Konami κλείνει το PC Remake του P.T.

Αλλά προσφέρει δουλειά στον developer.

Ένα fan project για να επανέλθει τον περίφημο P.T. σε PC αναγκάστηκε να ακυρώσει η Konami, αλλά ο δημιουργός του remake πήρε προσφορά για δουλειά στην εταιρεία.

Το ακυρωμένο teaser του Silent Hills

του Hideo Kojima είχε αρκετά remakes, αλλά το πιο πρόσφατο, το PT για τον υπολογιστή, του 17χρονου προγραμματιστή Qimsar, φαινόταν αρκετά εντυπωσιακό.

Δυστυχώς το έργο διεκόπη από την Konami λόγω "νομικών ζητημάτων", αλλά σε μια ενημέρωση ο Qimsar ανέφερε ότι του έχει προσφερθεί πρακτική άσκηση στην εταιρεία, για να συνεργάζεται με τα γραφεία τους στην ΕΕ, τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Μαζί με την προσφορά για πρακτική, η Konami έδωσε στον Qimsar πολλά καλούδια και παιχνίδια.

Ο Qimsar είναι ανένδοτος ότι πρόκειται για ένα καθαρά νομικό ζήτημα και ότι "όλοι [στην Konami] αγαπούσαν τη νέα μου έκδοση". Δεν δίνεται συγκεκριμένος λόγος που το remake, σε αντίθεση με τους πολλούς άλλους τίτλους που βρίσκονται σε ανάπτυξη, ακυρώθηκε βίαια.

Ο Qimsar μάλιστα εξηγεί ότι ένας εκπρόσωπος της Konami του είπε ότι η εταιρεία εκφράζει την επιθυμία να κάνει παιχνίδια έξω από τις κατηγορίες Pachinko και Mobile που επικεντρώνεται(και κέρδισε) τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απομάκρυνσή του, ο Qimsar είπε τελικά ότι ήταν "ευγνώμων" και ότι "ακόμα κι αν εξακολουθεί να είναι ατυχές το γεγονός ότι η δουλειά μου έφτασε τόσο κοντά στο να κυκλοφορήσει αλλά δεν τα κατάφερε ... μου έδωσε μια πραγματικά φοβερή ευκαιρία".

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!IGN GreeceP.T. (Silent Hills) World Record SpeedrunΝέα μυστικά του PT βρέθηκαν από DataminersΠώς θα ήταν το P.T. στην πραγματικότητα;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα