Μουρίνιο σε Πογκμπά: ''Δεν θα ξαναφορέσεις το περιβραχιόνιο''

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε στον Πολ Πογκμπά πως δεν θα φορέσει ποτέ ξανά το περιβραχιόνιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τις σχέσεις των δύο ανδρών να βρίσκονται στα άκρα.

Ο Γάλλος μέσος ήταν αρχηγός της ομάδας τρεις φορές φέτος στη σεζόν λόγω της απουσίας του Αντόνιο Βαλέντσια. Οι σχέσεις Μουρίνιο και Πογκμπά βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και ο Πορτογάλος στην προπόνηση της Τρίτης είπε πως δεν θα ξαναφορέσει το περιβραχιόνιο στο μέλλον.

Ο Μουρίνιο θέλει να βάλει τον
Γάλλο στη θέση του ύστερα από τις δηλώσεις που έκανε στο 1-1 με τη Γουλβς και την αμυντική τακτική που ακολούθησε η ομάδα μέσα στο Όλντ Τράφορντ.

''Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να βρισκόμαστε συνεχώς στην επίθεση, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να παίζουμε πιο επιθετικά.'' είπε ο Πογκμπά

''Οι ομάδες φοβούνται όταν βλέπουν την Μάντσεστερ να επιτίθεται συνεχώς. Αυτό ήταν το λάθος μας.'' συμπλήρωσε...και όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο λόγος που σταματούσε την ομάδα να επιτεθεί απάντησε... ''Δεν μπορώ να σας πω, εγώ είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι αυτός που θα σας δώσει την απάντηση.''
Keywords
Τυχαία Θέματα