Η Bethesda δεν θα μιλήσει για τα The Elder Scrolls 6 και Starfield στην Ε3 2019

Η επιβεβαίωση έγινε από τον Todd Howard στο PAX East 2019.

Η Bethesda επιβεβαίωσε πως δεν θα μιλήσει για τo The Elder Scrolls 6 ή το Starfield στην Ε3 2019.

Κατά την διάρκεια του Bethesda Game Days stream στο PAX East 2019, ο Todd Howard

προειδοποίησε τους fans που ελπίζουν για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο πιο αναμενόμενους τίτλους της βιομηχανίας πως θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο παραπάνω.

"Προτού ρωτήσει κανείς, σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί," είπε ο Howard. "Θα περάσει αρκετός καιρός. Δεν πρόκειται να μιλήσουμε για κάποιο από αυτά τα παιχνίδια στην φετινή Ε3. Υπομονή, σας παρακαλώ."

Τα The Elder Scrolls 6 και Starfield ανακοινώθηκαν στην Ε3 2018. Αν και δόθηκαν ελάχιστες λεπτομέρειες για τους δύο τίτλους, πέραν του ότι πρόκειται για δύο ολοκαίνουργια "next-gen" παιχνίδια.

Ωστόσο υπάρχουν και καλά νέα για τους fans που θέλουν την Shirley "Skyrim Grandma" Curry στο The Elder Scrolls 6, αφού το βίντεο φόρος τιμής για τα 25 χρόνια της σειράς Elder Scrolls επιβεβαιώνει (περίπου στο 8:40) την ύπαρξή της στο επερχόμενο τίτλο.

Η Shirley έκανε σχετικό tweet με την επίσκεψή της στο στούντιο μαζί με το Tod Howard, στο οποίο φαίνεται χαρούμενη κι ευγνώμων για την ευκαιρία που της προσέφερε η Bethesda.

Well, since they made the announcement today about me, as a character in the next TES game ...I can show my favorite thing I brought away with me!!! pic.twitter.com/lIoEJ3tz83

— Shirley Curry (@ShirleyScurry) March 29, 2019

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Facebook, Steam και PSN.

IGN GreeceΗ Bethesda υποστηρίζει Steam με 4 νέες κυκλοφορίεςΜυστηριώδης διαφήμιση της Bethesda στο AmazonΞεκαθάρισε το τοπίο με τη μήνυση της Bethesda για το Westworld

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα