Η Beta του Red Dead Online καταφθάνει "προς το τέλος" του Νοέμβρη

Ετοιμάστείτε για PvP στην άγρια δύση.

Γνωρίζαμε ότι θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτό το μήνα, αλλά η Rockstar επιβεβαίωσε ότι η beta για το Red Dead Online θα φθάσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Πρόσφατα, ο CEO της Take-Two, Strauss Zelnick, εξήγησε ότι "θα ξεκινήσει σε δημόσια beta προς το τέλος του μήνα - η Rockstar θα έχει πολλά να πει σχετικά με αυτό".

Ο Zelnick δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακριβές χρονικό

διάστημα, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι μια έκπληξη η κυκλοφορία της τις επόμενες εβδομάδες.

Το Red Dead Online εξακολουθεί να είναι μια σχετικά άγνωστη εμπειρία, αλλά ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff, το χαρακτήρισε "μια εξέλιξη της κλασικής εμπειρίας για πολλούς παίκτες στο αρχικό Red Dead Redemption, συνδυάζοντας αφηγήσεις με ανταγωνιστικό και συνεργατικό gameplay με νέους τρόπους διασκέδασης".

Οι προγραμματιστές επιβεβαίωσαν ότι θα χρησιμοποιήσει τον κόσμο του Red Dead 2 και ότι η ανάπτυξή του θα είναι αρκετά ρευστή, με βάση τους παίκτες και αυτά που τους άρεσαν ή δεν τους άρεσαν στο original παιχνίδι (όπως έγινε και με το GTA Online).

Ο Zelnick κάλυψε επίσης την ιδέα της κυκλοφορίας του Red Dead 2 για να "τρώει" τον κόσμο του GTA Online. Προς το παρόν, λέει, η Take-Two δεν έχει δει κανένα στοιχείο ότι οι παίκτες του GTA Online έχουν εγκαταλείψει το παιχνίδι για να παίξουν το νέο παιχνίδι της Rockstar. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πολλά δεδομένου ότι το Red Dead Online δεν έχει φτάσει ακόμα.

Ακόμα και χωρίς το Red Dead Online, η Rockstar είναι βέβαια ικανοποιημένη από την απόδοση του Red Dead Redemption 2 - το παιχνίδι έχει ήδη πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύρια αντίτυπα από τις 26 Οκτωβρίου, δηλαδή περισσότερα απ' όσα πούλησε το πρώτου παιχνίδι μέσα σε 8 χρόνια.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceΔιαθέσιμο το Expansion Pass για το Just Cause 4Το Monster Hunter: World ξεπέρασε τα 10 εκατομμύρια αντίτυπα σε πωλήσειςΤο Battlefield 5 θα αργήσει να ανταγωνιστεί άλλους Battle Royale τίτλους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα