Κρέσπο: "Εξαιρετική εμφάνιση"

Κρέσπο: "Εξαιρετική εμφάνιση"kmpotsΠαρ, 10/30/2020 - 01:02 Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τραυματισμό στο ισόπαλο ματς του ΠΑΟΚ στη Γρανάδα, δείχνοντας πόσο σημαντική ήταν η απουσία τους.

Ο λόγος για τον Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μιλώντας στην Cosmote TV σημείωσε: «Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου μιας και είχε τελευταία κάποια

προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας» και πρόσθεσε: «Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς». 

Για να προσθέσει: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφανιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά πήραμε ένα βαθμό και όχι τρεις».

Λίγο μετά στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, αλλά νιώσαμε ότι μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι περισσότερο από αυτόν τον αγώνα, δηλαδή τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και των συμπαικτών μου».

Ενώ για την επιθετική δυστοκία είπε: «Νομίζω ότι μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες. Στο σημερινό αγώνα παίξαμε πολύ καλά, ακολουθήσαμε το πλάνο που δουλέψαμε με τον προπονητή μας και πήγε πολύ καλά, απέναντι σε μια καλή ομάδα. Αυτή είναι η εξήγηση μου, ότι μας λείπουν οι λεπτομέρειες. Αν, όμως, η ομάδα συνεχίσει να δουλεύει έτσι, τα γκολ θα έρθουν με φυσικό τρόπο και θα αρχίσουμε να νικάμε».
 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Granada - Ποδόσφαιρο ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #UEFA #EuropaLeague #group_stage #matchday2 #GRAPAOK Granada 74 ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του "Δικεφάλου" κατέθεσε την απογοήτευσή του για το δυσανάλογο αποτέλεσμα σε σχέση με την εμφάνιση της ομάδας του Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 01:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα