Κουρτινάιτις: «Πρέπει να σταματήσουμε τον Λόιντ»

Κουρτινάιτις: «Πρέπει να σταματήσουμε τον Λόιντ»basket1thanosΠαρ, 10/30/2020 - 00:50

Από τις 5 Οκτωβρίου έχει να πανηγυρίσει νίκη η Χίμκι. Τότε το συγκρότημα του Ρίμας Κουρτινάιτις είχε κερδίσει με 92-74 την Κάλεφ Κράμο. Από τότε, μετρά τέσσερις ήττες στην Euroleague (Ζαλγκίρις, Ρεάλ, Μπασκόνια και Μακάμπι) και δύο ήττες στην VTB από Αστάνα και Σαράτοφ!

Φυσικά ο Covid-19 δημιούργησε στην ρωσική ομάδα πολλά προβλήματα αλλά πλέον όλοι οι

παίκτες είναι υγιείς και έτοιμοι να αγωνιστούν στο αυριανό εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (30/10, 19:00, Novasports).

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρίμας Κουρτινάιτις:

«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα που παίζει σπουδαία άμυνα. Πρωταγωνιστής τους είναι ο Λόιντ ο οποίος σκοράρει 23 πόντους και πρέπει αν τον σταματήσουμε. Δεν τους ενδιαφέρει αν παίζουν εντός ή εκτός έδρας αν και πλέον λόγω της απουσίας φιλάθλων δεν έχει σημασία. Θα είναι δύσκολο ματς, αλλά πρέπει να νικήσουμε».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Khimki - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Khimki ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Χίμκι ψάχνει αύριο την πρώτη της φετινή νίκη στην Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (30/10, 19:00, Novasports). Ο προπονητής της, Ρίμας Κουρτινάιτις δήλωσε πως άμυνα και περιορισμός του Λόιντ θα είναι τα "κλειδιά". Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 00:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα