Γκριν: «Δεν είναι διαδηλωτές στο Καπιτώλιο, είναι τρομοκράτες»

Γκριν: «Δεν είναι διαδηλωτές στο Καπιτώλιο, είναι τρομοκράτες»ageorgiΠέμ, 01/07/2021 - 12:56

Για την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο μίλησε ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά την ήττα του Γκόλντεν Στέιτ από τους Κλίπερς (108-101). Ο άσος των Ουόριορς αναφερόμενος σε αυτούς που εισέβαλαν στο Καπιτώλιο υποστήριξε πως

δεν είναι διαδηλωτές αλλά τρομοκράτες.

Πιο συγκεκριμένα ο Γκριν είπε:

Όλο αυτό που έγινε δείχνει ότι το πολιτικό σύστημα χτίστηκε εναντίον μαύρων και καφέ ανθρώπων. Και αυτός είναι ο λόγος που οι αντιδράσεις είναι διαφορετικές. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιος μπορεί να μπει ή να σπάσει μία πόρτα για να μπει στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και να βάλει τα πόδια του στο τραπέζι σαν να κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του.

Όταν μπαίνεις με την βία σε ένα κτίριο, αποφασίζεις να σπάσεις παράθυρα και κουβαλάς το πόντιουμ και άλλα πράγματα, αυτό δεν είναι διαμαρτυρία, είναι τρομοκρατική επίθεση.

Σταματήστε να περιγράφετε αυτούς τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο που περιγράφετε κάποιον που απλώς στέκεται εκεί και τονίζει την θέση του λέγοντας "Θέλουμε δικαιοσύνη. Θέλουμε ειρήνη". Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την ίδια λέξη. Δείχνει ασέβεια, είναι γελοίο και ντροπιαστικό. Το να αποκαλείτε αυτούς του ανθρώπους διαδηλωτές. Δεν είναι διαδηλωτές, είναι τρομοκράτες".

 

 

ΑΜΕΡΙΚΗ - NBA - ΜΠΑΣΚΕΤ Golden State Warriors - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Golden State Warriors ΑΜΕΡΙΚΗ Για την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ μετά την εισβολή των οπαδών του Ντόναλντ Τραμπ στο Καπιτώλιο μίλησε ο Ντρέιμοντ Γκριν μετά την ήττα του Γκόλντεν Στέιτ από τους Κλίπερς (108-101). Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 12:56 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα