Άρης: Το μεγάλο στοίχημα είναι η αντίδραση

Άρης: Το μεγάλο στοίχημα είναι η αντίδρασηedadaΠέμ, 01/07/2021 - 12:02

Η δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα, που γνώρισε ο Άρης την περασμένη Δευτέρα (4/1) στη Λαμία από την ουραγό της βαθμολογίας ομάδα της Φθιώτιδας, ήταν σοκαριστική και τον πλήγωσε ποικιλοτρόπως. Επομένως, το μεγάλο στοίχημα για τους "κίτρινους" στη σημερινή (7/1, 17:15', NS2HD) αναμέτρηση με τον Βόλο στο "Κλεάνθης

Βικελίδης" στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League 1 είναι να βγάλει αντίδραση και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που πολλάκις έχει δείξει τα δόντια της μέχρι τώρα στη σεζόν.

Για να τα καταφέρουν, βεβαίως, θα πρέπει να κάνουν αυτό που δεν έκαναν στη Λαμία για πρώτη φορά στο τρέχον σιρκουί. Δηλαδή, να σκοράρουν! Το είχαν κάνει και στις 12 προηγούμενες αναμετρήσεις. Δεν συνδυάστηκε πάντα αυτό με νίκη, όμως, έφτασαν να θεωρούν δεδομένο ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα τον βρίσκουν. Έστω κι αν δεν έχουν κεντρικούς επιθετικούς που να "σκοτώνουν"...

Άλλο χαρακτηριστικό του Άρη και στα εννιά παιχνίδια που πήρε τη νίκη είναι ότι σε αυτά δέχτηκε μόνο ένα γκολ. Σε αντίθεση με τα τέσσερα που δεν κέρδισε, στα οποία δέχτηκε από δύο γκολ. Αυτό δείχνει ότι παράλληλα με το να βρει τρόπο να σκοράρει σήμερα απέναντι στον Βόλο πρέπει να θυμηθεί και τον καλό τρόπο που αμύνθηκε σε όλα τα ματς που νίκησε. Γενικώς, ο Άρης πρέπει να θυμηθεί τον καλό του εαυτό σήμερα, κάτι που τόνισε και στη συνέντευξη που έδωσε αποκλειστικά στη NOVA για το παιχνίδι με τον Βόλο ο Απόστολος Μάντζιος.

Ο προπονητής του Άρη για το πρώτο παιχνίδι του Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" μέσα στο 2021 δεν έχει στην διάθεσή του τον Σούντγκρεν, ο οποίος αποβλήθηκε στη Λαμία, ενώ επιστρέφει ο Σάκιτς, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε για δεύτερο σερί ματς ο ανέτοιμος Κάτσε, που προέρχεται από τραυματισμό.

Στην 20άδα ο προπονητής του Άρη συμπεριέλαβε τους νεαρούς Τσαγκαλίδη, Χατζηπιρπιρίδη, όπως και τον Σιαμπάνη, αφήνοντας εκτός τον Κουέστα. Στην αποστολή είναι οι εξής: Μπουσέ, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκάνεα, Λόπεθ, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Ροζ, Μαντσίνι, Ματίγια, Σάσα, Σίλβα, Τζέγκο, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Τσαγκαλίδης, Χατζηπιρπιρίδης.

Ο Μάντζιος αναμένεται να κάνει αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σήμερα, σε σχέση με το προηγούμενο ματς του Άρη στη Λαμία. Μία σίγουρη είναι αυτή του Σάκιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και θα αγωνιστεί δεξιά στην άμυνα, αντί του τιμωρημένου Σούντγκρεν. Στην εστία αναμένεται να είναι ο Σιαμπάνης, ενώ το δίδυμο Μπεναλουάν-Ροζ ενδέχεται να παραμείνει στο κέντρο της άμυνας, όπως και ο Γκάνεα αριστερά. Στα χαφ, ο Τζέγκο διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα από τους Ματίγια και Σάσα, ενώ στην επίθεση οι Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία έχουν τις πιθανότητές τους να ξεκινήσουν βασικοί, αντί των Σίλβα και Μπερτόγλιο. Δύσκολα θα μείνει εκτός ο Γκάμα, ενώ ο Μάνος αναμένεται να είναι βασικός και σε αυτό το ματς στην κορυφή της επίθεσης (σχηματισμός 4-2-3-1).

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Άρης θέλει να ξεπεράσει σήμερα (7/1, 17:15', NS2HD) στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το σοκ της ήττας από τη Λαμία με νίκη κόντρα στο Βόλο, για να δείξει ότι έχει σφυγμό και αντιδρά Article publish on Πέμ, 01/07/2021 - 12:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα