Πρόκριση για Παρτιζάν, PSV και Εσπανιόλ

Καραμπάκ-Λίνφιλντ 2-1
Η Καραμπάγκ νίκησε με 2-1 τη Λίνφιλντ και πήρε την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με συνολικό σκορ 4-4 και με πλεονέκτημα τα εκτός έδρας γκολ. Το 1-0 έκανε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ρομέρο ενώ δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα με το γκολ του Ζουμπίρ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λέιβερι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ρίγα Κοπεγχάγη 1-0
Η Ρίγα νίκησε
με 1-0 την Κοπεγχάγη, όμως οι Σκανδιναβοί πήραν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων με συνολικό σκορ 3-2. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Φελίπε Μπρίσολα στο 75ο λεπτό.

ΑΙΚ-Σέλτικ 1-3
Άνετη πρόκριση για τη Σέλτικ απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης. ΟΙ Σκωτσέζοι επικράτησαν με 2-1 και εκτός έδρας και με συνολικό σκορ 6-1 θα παίξουν στη φάση των ομίλων. Ο Φόρεστ άνοιξε το σκορ για τους Σκωτσέζους στο 16’ και ο Λάρσον με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1 στο 33ο λεπτό. Το 1-2 σημείωσε ο Τζόνστον ένα λεπτό αργότερα ενώ το 1-3 πέτυχε ο Ζουλιέν στο 86’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μόργκαν στην εκπνοή του αγώνα.

Απόλλων Λ. – Αϊντχόφεν 0-4
Η δευτεραθλήτρια Ολλανδίας PSV δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Απόλλωνα Λεμεσού, αφού κατάφερε να νικήσει εύκολα και στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν στο 72’ με τον Ιχάταρεν και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κώστας Μήτρογλου σημείωσε το 2-0. Στο 78’ ο Μάλεν διαμόρφωσε το 3-0 και στο 90ο ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Οι Ολλανδοί είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και στο πρώτο παιχνίδι.

Ζόρια – Εσπανιόλ 2-2
Στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα βρεθεί και η Εσπανιόλ, μετά το 2-2 στην έδρα της Ζόρια και με συνολικό σκορ 3-5. ΟΙ Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Φακούντο Φερέιρα στο 34’ και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λέντεφ είκοσι λεπτά αργότερα. Στο 62’ ο Βάργκας πέτυχε το 1-2 και έξι λεπτά αργότερα ο Ρούσιν διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Μόλντε – Παρτιζάν 1-1
Στη Νορβηγία Μόλντε και Παρτίζαν έμειναν σε ισοπαλία με σκορ 1-1, αποτέλεσμα που έδωσε στους Σέρβους την πρόκριση στη φάση των ομίλων με συνολικό σκορ 3-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Τζέιμς στο 72ο λεπτό, και οι Σέρβοι σφράγισαν την πρόκριση με το γκολ του Μίλετιτς στο 80’.

Μπάτε – Αστάνα 2-0
Η Μπάτε Μπορίσοφ κυνήγησε το θαύμα της ανατροπής απέναντι στην Αστάνα έχοντας ηττηθεί με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Κατάφερε να νικήσει με 2-0 έφτασε κοντά όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρόκριση. Στο 6ο λεπτό ο Σκάβις πέτυχε το 1-0 και στο 85’ ο Γιαμπλόνσκι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα