To Yakuza 7 ταράζει τα νερά με Turn Based μάχη

Να περιμένετε τη σειρά σας.

Η Sega αποκάλυψε επίσημα το επόμενο κεφάλαιο στη σειρά Yakuza, που φέρνει τη μάχη σε διαφορετικά μονοπάτια από τους προκατόχους του.

Ο πλήρης τίτλος είναι Ryu ga Gotoku 7, που μεταφράζεται περίπου σε "Yakuza 7: Whereabouts of Light and Darkness", αλλά στην Δύση θα έρθει με το όνομα Yakuza: Like a Dragon.

Ο νέος τίτλος θα φέρει και νέο βασικό χαρακτήρα, τον Ichiban Kasuga, αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή αφορά το σύστημα της μάχης, που μετατρέπεται σε turn-based.

Το Gematsu μετέφρασε το Ιαπωνικό δελτίο τύπου, που περιγράφει το πώς το παιχνίδι χρησιμοποιεί σύστημα "live command RPG battle", που συνδυάζει την χαρακτηριστική δράση της σειράς, με ένα RPG-style command system. Έχει εξελιχθεί έτσι, ώστε οποιοσδήποτε να μπορεί να απολαύσει τις έντονες μάχες του. Έτσι, ο Ichiban Kasuga και η παρέα του, θα μάχονται, επιλέγοντας τεχνικές με διάφορα εφέ, όπως attack, recovery, support και πολλά άλλα."

Για την ακρίβεια, η Sega έκανε νύξεις για την ανάπτυξη αυτού του συστήματος σε ένα πρωταπριλιάτικο βίντεο, που πλέον δεν υπάρχει. Το βίντεο έδειχνε τον Kasuga να ξεκινά μια turn-based μάχη, καθώς οι προγραμματιστές άλλαζαν τον κώδικα.

To Yakuza 7 θα κυκλοφορήσει σε PS4, στην Ιαπωνία, στις 16 Ιανουαρίου 2020, με την Δύση να το λαμβάνει μερικούς μήνες αργότερα. Θα είναι playable στο Tokyo Game Show τον επόμενο μήνα. Μέχρι τότε, μην ξεχνάτε ότι τα Yakuza 3, 4 και 5 έρχονται στη Βόρεια Αμερική και το Playstation 4, ως μέρος του ολοκαίνουργιου Yakuza Remastered Collection.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Rock of Ages 3: Make & Break - Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα