Μετρημένες επιλογές από Μαρτίνς, κομβικός ο άξονας!

Ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Μπασακσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη την Τετάρτη 7 Αυγούστου στο "Φατίχ Τερίμ" για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε για ακόμα μια μέρα "πίστη" στους παίκτες που χάρισαν στους "ερυθρόλευκους" την πρόκριση κόντρα στην Πλζεν και δεν αναμένονται θεαματικές αλλαγές απέναντι στην Μπασασεχίρ.

Η διάταξη του Ολυμπιακού
ωστόσο ίσως διαφοροποιηθεί στο πρώτο ματς σε 4-3-3, καθώς οι Τούρκοι στηρίζουν πολλά στο παιχνίδι από τον άξονα και ο Μαρτίνς με υπερφορτωμένο κέντρο σκέφτεται να τους "κόψει τα φτερά".

Ενδεχομένως λοιπόν να δούμε τον Μάντι Καμαρά στο βασικό σχήμα της ελληνικής ομάδας με ειδικό ρόλο εξουδετέρωσης κάποιας εκ των σημαντικών μονάδων της "Μπασάκ". Ειδική μνεία έγινε για τον Εντίν Βίσκα ο οποίος δραστηριοποιείται στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής. Έτσι ο Κώστας Τσιμίκας μετά την ειδική αποστολή πάνω στον Τζοέλ Καγιάμπα της Πλζεν, θα κληθεί να εξουδετερώσει έναν ακόμα ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Η λογική λέει πως ο Γιώργος Μασούρας θα βρίσκεται μπροστά από τον Τσιμίκα για να βοηθήσει στο συγκεκριμένο μαρκάρισμα.

Από εκεί και πέρα οι επιλογές του είναι δεδομένες και μετρημένες σε ό,τι αφορά το βασικό σχήμα και ούτε σήμερα έδειξε πως θα προχωρήσει σε κάποια έκπληξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα