Γκαρσία: «Δουλέψαμε στην ψυχολογία»

Γκαρσία: «Δουλέψαμε στην ψυχολογία» ndaoutisΤετ, 02/10/2021 - 22:05

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τον νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ και το ευρύ 5-2 κόντρα στην Λαμία για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του δικέφαλου επισήμανε: 

«Η ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά, ήμασταν κοντά στην περιοχή του αντιπάλου, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πετύχαμε το γκολ

με τον τρόπο που το θέλαμε, ωστόσο μετά την ισοφάριση είχαμε νευρικότητα κι άγχος. Το θετικό είναι ότι συνεχίσαμε, παλέψαμε, σκοράραμε αλλά πετύχαμε ξανά γκολ.

Παλέψαμε μέχρι να κάνουμε το 3-2, αλλά μετά η ομάδα απελευθερώθηκε κι ήρθε αυτό το 5-2. Στο ημίχρονο δουλέψαμε στο ψυχολογικό κομμάτι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι. Γι' αυτό προσπαθούμε να τους έχουμε σε όσο το καλύτερα ψυχολογικά για να μην έρχεται αυτό το άγχος».

Για τις στατικές φάσεις, είπε:

«Προσπαθούμε να δουλέψουμε σε όλους τους τομείς με τον ίδιο τρόπο. Θέλουμε να βελτιωθούμε στα αμυντικά στημένα, για μένα το σημαντικότερο είναι η συγκέντρωση που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές.

Όμως, όταν κάποιος ποδοσφαιριστής έχει άγχος ή δεν έχει καθαρό μυαλό, μπορεί να κοστίσει. Για τον λόγο αυτό δουλεύουμε και το ψυχολογικό κομμάτι, αλλά είναι και θέμα δουλειάς στην προπόνηση».
 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Λαμία - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών και στην δουλειά που έγινε στο ψυχολογικό κομμάτι, επικεντρώθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο παιχνίδι το ΠΑΟΚ (5-2) με την Λαμία

Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 22:05 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα