ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2, "καθάρισε" την πρόκριση στο 2ο ημίχρονο (hls)

ΠΑΟΚ-Λαμία 5-2, "καθάρισε" την πρόκριση στο 2ο ημίχρονο (hls)gripapΤετ, 02/10/2021 - 20:55

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-2 την Λαμία και έκανε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Φθιώτιδα. Πρωταγωνιστές οι Τζόλης και Κρμέντσικ, που έσπρωξαν τον Δικέφαλο στην ευρεία νίκη.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι παίκτες των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη,

ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγή.

Με ένταση και 4 γκολ μέσα σε 24 λεπτά ξεκίνησε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς μετά την ασταθή απόκρουση του Θεοδώροπουλου και την κεφαλιά του εξαιρετικού Τζόλη μόλις στο 6ο λεπτό.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να απαντήσουν καθώς στο 10' ο Αραμπούλι ανάγκασε τον Πασχαλάκη σε εντυπωσιακή επέμβαση και από το κόρνερ ο Αντέτζο με γυριστό σουτ έγραψε το 1-1 στο 11'.

Μέσα σε 5 λεπτά οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με σουτ του Σβαμπ μέσα από την περιοχή μετά από αποτυχημένη προσπάθεια των αμυντικών της Λαμίας να διώξουν.

Η Λαμία όμως είχε και πάλι απάντηση, έστω κι αν ο βοηθός υπέδειξε οφ σάιντ το σκόρερ Μπεχαράνο. Ο VAR διόρθωσε την αρχική απόφαση και το 2-2 ήταν γεγονός στο 24ο λεπτό, μετά την κεφαλιά του Βολιβιανού.

Το υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους κύλησε χωρίς κάτι ιδιαίτερο με τον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα, αλλά την Λαμία να αμύνεται σωστά και να μην επιτρέπει φάσεις στην περιοχή του Θεοδωρόπουλου.

 

Οι δύο προπονητές δεν έκαναν διορθωτικές κινήσεις στο ημίχρονο και το δεύτερο μέρος κυλούσε χωρίς φάσεις μέχρι το 60' όταν το απ' ευθείας φάουλ του Ουάρντα βρήκε το δοκάρι της Λαμίας.

 

Στο 66' ο Γκαρσία έκανε διπλή αλλαγή με Ελ Καντουρί και Κρμέντσικ, αντί Σβαμπ και Σφιντέρσκι και δικαιώθηκε άμεσα, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Τσέχος φορ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Τζόλης έγραψε το 3-2.

Στο 82' ο Ροντρίγκο αιφνιδίασε τον Θεοδωρόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 4-2. Ο ΠΑΟΚ βρήκε κι άλλο γκολ με τον Κρμέντσικ στο 88' να αποδεικνύεται πολύτιμος, καθώς ήταν μέσα σε όλα τα τέρματα του Δικεφάλου από τη στιγμή που μπήκε στο ματς. Ο Τσέχος έγραψε το τελικό 5-2 με σουτ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Ροντρίγκο, Τσιγγάρας, Σβαμπ(66' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς(80' Καγκάβα), Ουάρντα(80' Μουργκ), Τζόλης(90' Νινούα), Σφιντέρσκι(66' Κρμέντσικ)

 

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Βύντρα, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Γκούγκα(68' Βασιλακάκης,77' Κωστίκας), Γκαζαριάν, Πίτι(68' Ασίγκμπα), Ρόμανιτς, Αραμπούλι.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση: 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Λαμία - Ποδόσφαιρο Off Off gripap Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΑΟΚ νίκησε 5-2 την Λαμία και έκανε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Φθιώτιδα. Πρωταγωνιστές οι Τζόλης και Κρμέντσικ, που έσπρωξαν τον Δικέφαλο στην ευρεία νίκη. Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 20:55 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα