Γιουβέντους: Γιατί δεν πρέπει να αγοράσει τον Λουκάκου

Ο 30χρονος Βέλγος επιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια περίεργη κατάσταση μετά την απόφαση της Ίντερ να εγκαταλείψει την απόκτησή του. Οι μόνοι σοβαροί μνηστήρες που απομένουν είναι η Γιουβέντους, που δεν μπορεί να κάνει κίνηση μέχρι να πουλήσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς , αλλά και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία όπως η Αλ-Χιλάλ. Η επιστροφή στην Τσέλσι φαίνεται απίθανη για τον Λουκάκου.

Δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Δυτικό Λονδίνο και ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δεν τον θεωρεί μέρος του έργου του συλλόγου για το μέλλον. Φαίνεται λοιπόν ότι η μόνη

ελπίδα του Βέλγου επιθετικού να παραμείνει στην Ευρώπη είναι μια προσφορά από τη Γιουβέντους, η οποία θα έπρεπε πρώτα να βρει κάποιον πρόθυμο να πληρώσει 75-80 εκατομμύρια ευρώ για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Οι «Μπλε» του Λονδίνου δεν ενδιαφέρονται για συμφωνία ανταλλαγής. Αν και μια μετακόμιση στο Τορίνο θα ταίριαζε στον Λουκάκου, η συμφωνία δεν φαίνεται να έχει πολύ νόημα για τη «Γηραιά Κυρία», η οποία πέρασε τα πρώτα στάδια αυτού του καλοκαιριού προσπαθώντας απεγνωσμένα να μειώσει τους μισθούς της προσπαθώντας να ξεφορτώσει περιττούς παίκτες όπως ο Αρτούρ Μέλο. , Ντένις Ζακάρια και Λεονάρντο Μπονούτσι. Ο Λουκάκου θα έπαιρνε έναν μισθό αστέρων στη Γιουβέντους, πιθανότατα να τον κάνει έναν από τους πιο κερδισμένους στην ομάδα και η άφιξή του δεν φαίνεται να συνδυάζεται με το έργο του συλλόγου μετά το τέλος της εποχής του Αντρέα Ανιέλι.

Οι Ιταλοί υποτίθεται ότι προσπαθούν να μειώσουν τον μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα τους και επικεντρώνονται σε νεότερους παίκτες με φθηνότερα συμβόλαια, το αντίθετο δηλαδή του 30χρονου Βέλγου επιθετικού. Επίσης, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η Γιουβέντους θα εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη τετράδα την επόμενη σεζόν –με ή χωρίς τον Λουκάκου– οπότε η απόκτησή του με ένα βαρύ συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι θα αντιπροσώπευε σοβαρό κίνδυνο, κάτι που φαίνεται σαν μια κακή κίνηση, λαμβάνοντας υπόψη τα διάφορα προβλήματα εκτός γηπέδου που προηγήθηκαν. εποχή.

Υπάρχουν φήμες ότι η Γιουβέντους μπορεί να αντικαταστήσει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Αντόνιο Κόντε, κάτι που μπορεί να εξηγεί το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο επιθετικό, αλλά αυτό είναι επίσης δύσκολο να φανταστεί κανείς, ειδικά τώρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και το ακριβό συμβόλαιο του προπονητή.

Επιπλέον, υπάρχει η κατάσταση του Πολ Πογκμπά. Ο σύλλογος έχει ήδη έναν «πολυτελή» παίκτη σε μια βαριά συμφωνία και έχασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης του σεζόν πίσω λόγω διαφόρων τραυματισμών. Ο Λουκάκου έχασε επίσης μεγάλα κομμάτια της περσινής περιόδου και η Γιουβέντους δεν έχει την πολυτέλεια να έχει δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Ο Λουκάκου έχει δείξει ξεκάθαρα τα αληθινά του χρώματα σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας του και η Γιουβέντους θα πρέπει να επανεξετάσει σοβαρά το ενδιαφέρον της για αυτόν, μήπως γίνει το τελευταίο του θύμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα