Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ αποφασίζει για Αγκιμπού, περιμένει ο Ατρόμητος

Ο Αγκιμπού Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις με την Εθνική Γουινέας K23 και πλέον αναμένεται να ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ύστερα από μια χρονιά δανεισμού στον Ατρόμητο, όπου τα πήγε εξαιρετικά.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που στο Περιστέρι έχουν κάνει πρόταση στον Ολυμπιακό για ανανέωση

του δανεισμού του, με την πρώτη απάντηση να είναι αρνητική. Ο λόγος είναι ότι ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να δει τον Καμαρά στις προπονήσεις της ομάδας ώστε να πάρει ο ίδιος την απόφαση για το μέλλον του.

Συνεπώς, ο Ισπανός τεχνικός τις επόμενες μέρες θα αξιολογήσει τον μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα και λογικά θα του δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιο από τα επόμενα φιλικά με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Για να παραμείνει στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ θα πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά, διαφορετικά ο δρόμος για μια δεύτερη σεζόν δανεισμού θα είναι ανοιχτός, εκτός αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή.

Ο Ατρόμητος δεν έχει αφήσει την περίπτωσή του, καθώς ο Αγκιμπού έχει δεθεί με την ομάδα των δυτικών προαστίων και εφόσον δεν καταφέρει να μείνει στον Ολυμπιακό, τότε ως δεύτερη επιλογή του είναι ο Ατρόμητος και μια ενδεχόμενη ανανέωση του δανεισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα