Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για Παγέ βλέπουν οι Γάλλοι

Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος στην αγορά για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο λόγος για τον Ντμίτρι Παγέ, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια μεγαλούργησε στην Μαρσέιγ και την Εθνική Γαλλίας.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ: “Μετά από 326 συμμετοχές με τη Μαρσέιγ, με 78 γκολ και 95 ασίστ ο Παγέ θα συνεχίσει την καριέρα

του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι το μέλλον του, το σίγουρο όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση του”.

Πιο σίγουρο είναι φυσικά ότι δεν θα είναι και λίγες οι ομάδες που θα εξετάσουν την περίπτωση ενός τόσο σπουδαίου και ελεύθερου παίκτη. Ο ίδιος σίγουρα θα θέλει να μελετήσει όλες τις προσφορές που θα έχει στα χέρια του πριν αποφασίσει.

Επίσης σίγουρο είναι ότι από τον Αντόνιο Κορδόν δεν θα βγει τίποτα προς τα έξω για τις επαφές του, κατά συνέπεια τα ρεπορτάζ προέρχονται κυρίως από το εξωτερικό και το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και τη φήμη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λεπτό.

Πάντως ο Ολυμπιακός θέλει παίκτη που να μπορεί να αγωνίζεται με τέτοια ευχέρεια στα αριστερά της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό αλλά και ως φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα