Γιουβέντους: Χρόνια Πολλά La Joya (vid)

Γιουβέντους: Χρόνια Πολλά La Joya (vid)sdimolitΚυρ, 11/15/2020 - 17:18

Ο Πάουλο Ντιμπάλα έκλεισε 27 χρόνια ζωής και η Γιουβέντους ευχήθηκε στον Αργεντινό μέσω βίντεο στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πάουλο Μπρούνο Εζέκιελ Ντιμπάλα, γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1993 στη Κόρντομπα (Αργεντινή) όπου και ξεκίνησε την καριέρα του. Το 2012 μετακόμισε στη Σικελία για να φορέσει την φανέλα της Παλέρμο στη Serie A. Έπαιξε τρεις σεζόν

και η τελευταία ήταν αυτή που τράβηξε το βλέμμα και το ενδιαφέρον της Γιουβέντους ώστε να τον φέρει στο Τορίνο και να γίνει μέλος του συλλόγου από το 2015. 

Η φετινή σεζόν δεν είναι και η καλύτερη που διανύει ο La Joya, με τον Αντρέα Πίρλο άλλοτε να τον χρησιμοποιεί από τον πάγκο και άλλοτε καθόλου. Αρκετές φορές μάλιστα έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του Ιταλικού τύπου. 

Ο Ντιμπάλα ταλαιπωρήθηκε με το κορωνοϊό κατά την διάρκεια της διακοπής και ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει στο επιθυμητό σημείο. Φέτος έχει παίξει μόλις σε δύο 90λεπτα (Μπαρτσελόνα 0-2) και Βερόνα (1-1), έχοντας συνολικά 160 λεπτά συμμετοχής στη Serie A και 147 λεπτά στο Champions League...

Have a perfect day, @PauDybala_JR!

Keywords
Τυχαία Θέματα