ΠΑΟΚ: Στέφαν Σβαμπ, ο καλύτερος!

ΠΑΟΚ: Στέφαν Σβαμπ, ο καλύτερος!edadaΚυρ, 11/15/2020 - 16:13

Κλέβει τις εντυπώσεις γενικώς ο Στέφαν Σβαμπ με την παρουσία του μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ. Καταφέρνει να κάνει μεγάλο θόρυβο με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις του στα παιχνίδια του "Δικέφαλου", όπως συνέβη και σε αυτό που προηγήθηκε με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο οποίο οι "ασπρόμαυροι" επικράτησαν 1-3 στη Ριζούπολη. Η συνολική συνεισφορά

του Αυστριακού μέσου στη νίκη αυτή επιβραβεύτηκε από τους φίλους της ομάδας, που τον ανέδειξαν ως τον καλύτερο της αναμέτρησης.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα (15/11) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα της:

Στέφαν Σβαμπ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 8η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.

Ο Δικέφαλος πέρασε ένα δύσκολο απόγευμα στη Ριζούπολη κόντρα στον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά με δύο γκολ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο.

Πρωταγωνιστής ο Στέφαν Σβαμπ. Ο Αυστριακός έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν και πλέον έχει αρχίσει να έχει και καλύτερα νούμερα. Στο παιχνίδι στην Αθήνα σέρβιρε με εξαιρετική μπαλιά στον Σφιντέρσκι για το 0-1, ενώ ήταν αυτός που ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 76′ για το 1-2. Ο μέσος του Δικεφάλου για δεύτερο σερί παιχνίδι είχε και γκολ και ασίστ, μετά την αναμέτρηση κόντρα στην Αϊντχόβεν στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Σβαμπ συγκέντρωσε το 45,85% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο  οποίος σημείωσε ένα ακόμα γκολ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο πάντα επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες Αντρίγια Ζίφκοβιτς".

Ξεκούραση και τελική ευθεία

Στο μεταξύ, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκουράζονται σήμερα (15/11). Ο Πάμπλο Γκαρσία τους έδωσε ρεπό, επιτρέποντάς τους να πάρουν ανάσες εν όψει της απαιτητικής εβδομάδας που ακολουθεί, από την αρχή της οποίας οι "ασπρόμαυροι" θα μπούνε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για να είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που ακολουθεί στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1.

Θυμίζουμε ότι οι επτά διεθνείς του ΠΑΟΚ (Τζόλης, Μιχαηλίδης, Ίνγκασον, Τσόλακ, Ουαγκέ, Κούτσιας και Τσιγγάρας) θα αρχίσουν να επιστρέφουν σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις της ομάδας, ενώ εκτός δράσης είναι οι Γιαννούλης, που χτυπήθηκε από κορωνοϊό, και Μιχάι, που είναι σε φάση αποκατάστασης. Σε φάση επιστροφής είναι οι Αουγκούστο και Ζαμπά. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Αυστριακός μέσος, Στέφαν Σβαμπ, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως ο καλύτερος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης - Στην τελική ευθεία για ΠΑΣ Γιάννινα αύριο οι "ασπρόμαυροι" Article publish on Κυρ, 11/15/2020 - 16:13 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα