Γιαπλές: «Αποτελεσματική προετοιμασία» (vid)

Γιαπλές: «Αποτελεσματική προετοιμασία» (vid)ndaoutisΠαρ, 11/27/2020 - 23:35

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Μπάγερν (83-76), και ο συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, Θανάσης Γιαπλές, στάθηκε στην "καλή και αποτελεσματική" όπως είπε χαρακτηριστικά, προετοιμασία των «πράσινων».

«Το πλάνο που θέσαμε με αμυντικό προσανατολιαμό πήγε πολύ καλά», τόνισε αρχικά ο Έλληνας προπονητής, για να συνεχίσει λέγοντας: «Ήταν αποτελεσματικός ο τρόπος που ετοιμαστήκαμε για

το ματς. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, με θετικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ομαδικά, με εξαιρετικό προπονητή. Εμείς χάσαμε ορισμένα ριμπάουντ, ξεχαστήκαμε σε κάποιες άμυνας, οπότε κάποια στιγμή ήταν αναμενόμενο να μας πλησιάσει ο αντίπαλος μας. Παρ΄ όλα αυτά θεωρώ ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας». 

Αναφορικά με την παρουσία κάποιων παικτών στο παρκέ, ο κ. Γιαπλές, είπε: «Ο καθένας σταδιακά καταλαβαίνει καλύτερα τον ρόλο του. Ο Σαντ – Ρός είναι εκπληκτικός αμυντικός. Στην αρχή της σεζόν δεν είχε τις βοήθειες που έπρεπε. 
Ο Νέντοβιτς πρέπει να καταλάβει ότι δε χρειάζεται να εκτελεί από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αλλά να ανεβάζει σταδιακά την απόδοση του. 
Ο Παπαγιάννης έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία, μας βοηθάει πολύ».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ Bayern Munich - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Γιαπλές: «Αποτελεσματική προετοιμασία» Submitted by npilios on Παρ, 11/27/2020 - 23:45 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/GIAPLES_PRIN_271120.mp4 ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Off Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην αποτελεσματική προετοιμασία της ομάδας του, στάθηκε ο  Θανάσης Γιαπλές, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΠαναθηναΪκού με την Μπάγερν  ΜΠΑΣΚΕΤ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ Παναθηναϊκός - Μπάσκετ On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στην αποτελεσματική προετοιμασία της ομάδας του, στάθηκε ο  Θανάσης Γιαπλές, αμέσως μετά το νικηφόρο παιχνίδι του ΠαναθηναΪκού με την Μπάγερν  Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 23:35 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα