Ο Βίλας Μπόας για Ολυμπιακό και... ευρωπαϊκό αποκλεισμό

Ο Βίλας Μπόας για Ολυμπιακό και... ευρωπαϊκό αποκλεισμόnpiliosΠαρ, 11/27/2020 - 23:02

Για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Ναντ (28/11, 18:00) για τη Ligue 1 προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό

την Τρίτη (1/12) για την 5η αγωνιστική του Chamapions League στο Βελοντρόμ και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση, άφησε να εννοηθεί πως θα ήταν προτιμότερο να μη συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία.

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως:

«Πονάει ήδη η θέση που είμαστε. Το να πάμε στο Europa League, προφανώς με την πορεία που είχε η Μαρσέιγ το 2018, θα είναι καλό, αλλά αυτή η ευρωπαϊκή εμπειρία μετά την περσινή σεζόν πονάει. 

Αν απαλλαχθούμε από αυτή την ευρωπαϊκή εμπειρία, θα είναι καλύτερα».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Marseille - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΔΙΕΘΝΕΙΣ Τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό φέρεται να επιθυμεί η επόμενη αντίπαλος των Πειραιωτών στο Champions League (1/12, 22:00) και διεκδικήτρια της προνομιούχου 3ης θέσης του ομίλου που οδηγεί στο Europa League, σύμφωνα με τον προπονητή της, Αντρέ Βίλας Μπόας. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 23:02 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα