Γιάνγκ: “Θα γίνω καλύτερος από τον Ντόντσιτς”

Ο Τράε Γιάνγκ εμφανίστηκε σίγουρος πως στο μέλλον θα γίνει καλύτερος παίκτης από τον Λούκα Ντόντσιτς, παρά τις εφετινές εμφανίσεις του Σλοβένου παίκτη. Ο Γιάνγκ είχε επιλεχθεί στα ντραφτ από τους Ντάλας Μάβερικς, οι οποίοι τον αντάλλαξαν άμεσα με τον Ντόντσιτς, ο οποίος είχε επιλεχθεί από τους Ατλάντα Χοκς. Ο αμερικανικός Τύπος έχει κατηγορήσει αρκετές φορές τη διοίκηση των “γερακιών” για τη συγκεκριμένη απόφαση να αφήσει τον Ντόντσιτς να αποχωρήσει με προορισμό το Ντάλας. Την εφετινή σεζόν ο Γιάνγκ έχει 16,2 πόντους και 7,3 ασίστ με τη φανέλα
των Χοκς.

Ο Γιάνγκ δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Λος Άντζελες Κλίπερες, στην οποία πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση: “Ο Λούκα κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα κι εγώ προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Πιστεύω πως η ανταλλαγή αυτή λειτούργησε και για τις δύο πλευρές. Τόσο ο Λούκα όσο κι εγώ τα πάμε πολύ καλά”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Στα δικά μου μάτια, δεν τίθεται καν ζήτημα. Θα είμαι εγώ, αλλά έτσι το βλέπω εγώ, με την ανταγωνιστική μου φύση. Για μένα δεν θέλει καν σκέψη”.
Keywords
Τυχαία Θέματα