Για την εξιλέωση του Kylo Ren μας προϊδεάζει το Star Wars: Resistance Reborn

Θα έχουμε ένα ακόμα πισωγύρισμα;

Θα ακολουθήσει ο Ben Solo τον δρόμο του παππού του, Darth Vader, αφήνοντας πίσω τη σκοτεινή πλευρά στο "Star Wars: The Rise of Skywalker"; Να πάρουμε σίγουρη απάντηση μέχρι τον Δεκέμβριο δεν πρόκειται αλλά ένα από τα επερχόμενα βιβλία του, "Journey to Star Wars: The Rise of Skywalker", αφήνει να εννοηθεί ότι η εξιλέωση του χαρακτήρα είναι πιθανή.

Το StarWars.com δημοσίευσε ένα κομμάτι από το βιβλίο "Star Wars: Resistance

Reborn" της Rebecca Roanhorse. Η ιστορία του διαδραματίζεται λίγο μετά τα γεγονότα του "The Last Jedi" και εξερευνά πως η General Leia, η Rey και εναπομείναντα μέλη της Resistance ξεκίνησαν να επανέρχονται μετά τις "πληγές" της ταινίας. Ένα από τα κομμάτια του βιβλίου έχει την Leia να σκέφτεται τον γιο της και την πιθανότητα εξιλέωσης του. Όπως εξηγεί η Leia, ο Ben μπορεί να σωθεί μόνο αν ο ίδιος αποφασίσει να σωθεί.

Το συγκεκριμένο κομμάτι γράφει:

Η έκφραση της Rey γέμισε απογοήτευση και η Leia μπορούσε να δει τον πόνο χαραγμένο εκεί. Η κοπέλα νοιαζόταν για τον Ben και την είχε απογοητεύσει. "Ο Ben έκανε τις επιλογές του", είπε η Leia. "Κανείς δεν μπορεί να σώσει τον Ben παρά ο ίδιος. Και δεν γνωρίζω αν είναι αυτό που θέλει".

Η Rey ένευσε έντονα. "Το ξέρω αυτό. Εννοώ, με τη λογική μου το γνωρίζω, αλλά υποθέτω είχα κρατήσει την ελπίδα".

"Η ελπίδα είναι καλή", είπε η Leia ευγενικά και με κατανόηση. "Η ελπίδα είναι σημαντική και μερικές φορές το μοναδικό πράγμα που έχουμε. Αλλά η ελπίδα σχετίζεται με την λογική;"

Είναι ξεκάθαρο, ότι ο Ben μπορεί να αφήσει πίσω του την Σκοτεινή Πλευρά αλλά μόνο αν το επιλέξει ο ίδιος. Οι πράξεις του στο τέλος του "The Last Jedi" δείχνουν ότι κάθε άλλο παρά να αλλάξει πλευρά θέλει, αλλά με την εμφάνιση του Emperor Palpatine ποιος ξέρει τι αλλαγές θα ακολουθήσουν.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από την ταινία, αποκαλύπτοντας μας καλύτερα τους Knights of Ren.

Το cast της 12ης ταινίας αποτελείται από τους Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billy Dee Williams, Billie Lourd, Mark Hamill, Anthony Daniels και Ian McDiarmid, ενώ νέες προσθήκες θα είναι οι Keri Russell, Dominic Monaghan και Matt Smith. Διαγραμμένες σκηνές από το "The Force Awakens" θα χρησιμοποιηθούν για να φέρουν την Carrie Fisher στην ταινία. Ο J.J. Abrams επιστρέφει στο franchise για να σκηνοθετήσει μια διαφορετική ταινία, ενώ έχει γράψει το σενάριο με τον Chris Terrio.

To 9o επεισόδιο και το κεφάλαιο που θα κλείσει το Skywalker saga, "The Rise of Skywalker", θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Δεκεμβρίου. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο teaser trailer της νέας ταινίας και να μας πείτε στα σχόλια τη γνώμη σας. Μάθαμε πώς στήθηκε η ιστορία γύρω από τον θάνατο της Carrie Fisher, λίγα πράγματα για τον χαρακτήρα της Naomi Ackie και γιατί ο Palpatine βρίσκεται στην ταινία. H Ridley επιβεβαίωσε ότι θα μάθουμε για τους γονείς του χαρακτήρα που ενσαρκώνει και ότι δεν θα βρεθεί σε καμία νέα τριλογία.

Όπως και να΄χει, θα δούμε αν οι θεωρίες μας βγουν αληθινές στις 19 Δεκεμβρίου 2019 που θα κυκλοφορήσει η ταινία.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα