Το μωρό του Death Stranding θα μιλάει μέσα από το χειριστήριο του PS4

Kojima είναι αυτός και όλα είναι πιθανά.

Ο κόσμος μιλά για το Death Stranding PS4 Pro bundle, το οποίο περιλαμβάνει ένα νέο χειριστήριο PS4 που μοιάζει πολύ με το βάζο με το οποίο ο Norman Reedus κουβαλάει ένα μωρό με το όνομα BB. Τι δαιμόνισε τον Hideo Kojima για να μας θυμίσει εγκλωβισμένα βρέφη σε βάζα, ίσως να μην μάθουμε ποτέ. Αλλά φαίνεται ότι ο Kojima

πάει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα απ' ο,τι περιμέναμε. Σύμφωνα με tweet από τον Kojima, θα υπάρχει η δυνατότητα να βγαίνει η φωνή του μωρού από το χειριστήριο.

Δεν είμαστε σίγουροι αν κάθε χειριστήριο του PS4 θα μπορεί να το κάνει αυτό ή μόνο αυτό της special edition. Με αυτό κατά νου, πολλά άλλα παιχνίδια χρησιμοποιούν το ηχείο του Dualshock για να βάλουν μερικούς επιπλέον ήχους στην όλη εμπειρία. Για παράδειγμα στο Shadow of Mordor, ακούγονται ψίθυροι φαντασμάτων. Κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που το BB δεν θα φαίνεται στο νέο χειριστήριο του Death Stranding bundle, αλλά μπορεί τα παράπονά τους να εισακουστούν.

Μπορούμε μόνο να φανταστούμε πως θα είναι οι ήχοι του BB. Θα πρόκεται για τυπικό κλαψούρισμα μωρού ή κάτι πιο παράξενο; Ο Kojima είναι γνωστό ότι εισάγει τους πιο περίεργους μηχανισμούς του gaming στις ιστορίες του, με πιο χαρακτηριστικό αυτόν του Metal Gear Solid, και την ικανότητα του Psycho Mantis να διαβάζει εγκεφάλους.

Το Death Stranding θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN για περισσότερα νέα σχετικά με τον Kojima κι όχι μόνο.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN Greece Gears 5 Story Trailer - Gamescom 2019 Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019 Τερματίζοντας το Resident Evil 2 Remake σε 50 λεπτά (by Hazeblade)

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα