Με νέο στυλ σχεδίου και παρέα για τον Ash επιστρέφει το Pokemon

Pokemon Gou.

Η νέα σεζόν του anime του "Pokemon" αποκαλύφθηκε, με τον Ash να ανανεώνεται εμφανισιακά και έναν νέο χαρακτήρα να του κάνει παρέα στις νέες του περιπέτειες.

Ο Ash συνεχίζει να ταξιδεύει τον κόσμο με στόχο να γίνει Pokemon Master.

Μετά τη δύσκολη νίκη του στο Pokemon League την προηγούμενη εβδομάδα, ξαναγυρνά στους δρόμους με τον Pikachu κι έναν νέο χαρακτήρα, με το όνομα Gou. Ο Gou θα έχει ως companion το Scorbunny από το Pokemon Sword & Shield.

Στην πρώτη εικόνα από το anime, οι Ash και Gou φαίνεται να κρατάνε ένα νέο είδος Pokedex και θα ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.

Το σχέδιο του animation επίσης αλλάζει σε αυτήν την σεζόν. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου, δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία του Pokemon Sword & Shield, με ένα σπέσιαλ μιας ώρας.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece Οι Φορές που ο Ash απέτυχε στο POKEMON League Ο Ash Ketchum γίνεται επιτέλους πρωταθλητής του Pokemon League Η Team Rocket επιστρέφει 'γρήγορα σαν αστραπή' στις Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα