To Total War: Rome 2 δέχεται πυρά στο Steam

Fake News και μισογυνισμός.

Το Total War: Rome 2 δέχθηκε μια σειρά από αρνητικά reviews Steam λόγω παιχτών που νομίζουν πως γυναίκες στρατηγοί εμφανίζονται πιο συχνά.

Ο ισχυρισμός κάποιων είναι πως τώρα περίπου το 50% τον στρατηγών είναι γένους θηλυκού. Σύμφωνα με το PCGamesN, ο χρήστης erick ανέβασε ένα screenshot ενός αρνητικού review

όπου εμφανίστηκε ο ισχυρισμός.

Οι κριτικές περιφέρονται γύρω από την ιστορική πιστότητα του ποσοστού εμφάνισης γυναικών στρατηγών σύμφωνα με τη χρονική περίοδο που διαδραματίζεται το παιχνίδι, ωστόσο κανένας χρήστης δεν έχει ανεβάσει κάποιο στοιχείο από patch ή update που να υποστηρίζει τον ισχυρισμό ότι τα ποσοστά εμφάνισης στρατηγών γένους θηλυκού έχουν αυξηθεί μετά το update που τις πρόσθεσε στο παιχνίδι πριν από 6 μήνες,

Το θέμα αυτό αναζωπυρώθηκε όταν τον προηγούμενο μήνα η Ella McConnel, content editor, απάντησε σε έναν χρήστη που παραπονέθηκε πως υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες στο παιχνίδι πλέον.

Νωρίτερα σήμερα, η Creative Assembly έκανε δήλωση και επιβεβαίωσε πως οι πιθανότητες εμφάνισης γυναικών στρατηγών δεν έχουν αλλάξει από τον Mάρτιο που έγιναν μέρος του παιχνιδιού.

Οι developers επιβεβαίωσαν πως δεν έχουν γίνει αλλαγές στις πιθανότητες εμφάνισης, αλλά μέσω του Family Tree μπορούν να εμφανιστούν περισσότερες γυναίκες στρατηγοί μέσω γάμου.

Η πιθανότητα να εμφανιστούν γυναίκες ως πιθανοί στρατηγοί είναι μεταξύ 10% και 15% με τις Ελληνικές πολιτείες, την Ρώμη, την Καρχηδόνα και κάποιες ανατολικές φατρίες να είναι στο 0%, ωστόσο οι Kush είναι στο 50%. Όλα αυτά τα στατιστικά προσπαθούν να αποτυπώσουν τις πολιτιστικές διαφορές των πολιτισμών την περίοδο που διαδραματίζεται το παιχνίδι.

Η Creative Assembly επίσης ανέφερε πως τα στατιστικά αυτά μπορούν να αλλαχτούν απο τους χρήστες και επιβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κάποιο bug που έχει αυξήσει τα ποσοστά αυτά αυτή τη στιγμή. Κλείνοντας ανέφεραν πως δεν σκοπεύουν να αλλάξουν ή να αφαιρέσουν αυτό το περιεχόμενο από το παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Total War: Rome II μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN Greece Η Sega συνεχίζει να επεκτείνει τη σειρά Total War Κατέκτησε την αρχαία Ελλάδα με το Total War: ROME II – Wrath of Sparta Το Total War: Rome 2 - Emperor Edition έρχεται

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα