Γεμάτο βελτιώσεις το Remaster του Assassin's Creed 3

Ελπίζουμε να βελτιώθηκε και το desychronization time.

Η Ubisoft υποσχέθηκε πως το remaster του Assassin's Creed 3 θα είναι κάτι πολύ παραπάνω από το ίδιο παιχνίδι με καλύτερα γραφικά.

Καταρχάς, φυσικά και θα έχει καλύτερα γραφικά, αλλά όπως είπαμε δεν σταματάμε εκεί. Το παιχνίδι θα έχει αρκετές αλλαγές και στο gameplay, οι οποίες θα αφορούν, σύμφωνα με το pcgamer, από το stealth, μέχρι και το UI του.

Πλέον ο στόχος σας όταν εκτοξεύετε τα βέλη σας

δεν θα κλειδώνει σε κάποιον αντίπαλο, όπως γινόταν στο αρχικό παιχνίδι, αλλά θα είναι ελεύθερος, κάτι που υιοθετήθηκε στις μετέπειτα εκδόσεις της σειράς. Επίσης έρχεται να προστεθεί το γνωστό σφύριγμα με το οποίο μπορείτε να παρασύρετε τους εχθρούς στο σημείο όπου είστε κρυμμένοι και να τους σκοτώσετε. Επίσης προστέθηκαν double silent assassinations ενώ βελτιώθηκε και ο χάρτης.

Την ίδια στιγμή βελτιώθηκαν και τα διάφορα skins και το shading, κάνοντας τα πάντα να μοιάζουν πιο φυσικά. Φυσικά, όπως είχε επιβεβαιωθεί από την προηγούμενη κιόλας χρονιά, το παιχνίδι θα υποστηρίζει HDR και 4K.


Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN Greece Tom Clancy's The Division 2 - Xbox One X Enhanced Trailer "Far Away" H Ubisoft κάνει εκπτώσεις σε όλα της τα προϊόντα One Piece World Seeker Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα