Φυντάνια της Λα Μασία για δανεικοί

Η περίφημη ποδοσφαιρική Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, η Λα Μασία, παράγει ταλέντα που ψάχνουν «σπίτι» μιας και δεν έχουν καταφέρει να καθιερωθούν στην πρώτη ομάδα.

Φυντάνια τα οποία έχουν υπογράψει συμβόλαια με ρήτρες από 100 έως 200 εκατομμύρια ευρώ, θέλουν να πάνε δανεικοί ώστε να πάρουν εμπειρίες και να χτίσουν τις καριέρες τους.

Παίκτες όπως οι Ρίκι Ρουίγκ, Μιράντα, Αμπέλ Ρουίζ και Οριόλ Μπουσκέτς, μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον και να αποτελέσουν βασικά στελέχη κάθε ομάδας.

Ο Χουάν Μιράντα έχει ρήτρα στο συμβόλαιο του της τάξης των 200 εκατομμυρίων
ευρώ, αλλά ο αριστερός μπακ δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του η Ρεάλ Μπέτις.

Ο Οριόλ Μπουσκέτς έχει μεγάλο ταλέντο αλλά στην μεσαία γραμμή στην πρώτη ομάδα υπάρχουν πολλοί και καλοί και γίνονται περισσότεροι με την άφιξη του Φρέντι ντε Γιονγκ. Γεμίζει με την πληθωρική του παρουσία την μεσαία γραμμή.

Ο Ρίκι Ρουίγκ, είναι ένας ακόμη πληθωρικός μέσος, έχουν γραφτεί πάρα πολλά για το ταλέντο του αλλά κι εκείνος όπως και ο Μπουσκέτς δεν έχει βρει χώρο στην πρώτη ομάδα. Ο Άγιαξ τον θέλει ως αντάλλαγμα για τον Ντε Γιονγκ.

Ο Άμπελ Ρουίλ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός μέσος αλλά ένας τραυματισμός τον πήγε αρκετά πίσω. Μπορεί να παίξει ακόμη κι ως φουνταριστός επιθετικός αλλά το αν θα παραμείνει στην ομάδα θα εξαρτηθεί και από την απόκτηση σέντερ φορ. Αν έρθει ο Λούκα Γιόβιτς από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης τότε πάει σίγουρα για δανεικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα