Ο Γιάννης έκανε brand name τους Μπακς

Το περιοδικό Forbes υπογραμμίζει πως η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα τελευταία χρόνια στους Μιλγουόκι Μπακς έχει βοηθήσει σημαντικά στην άνοδο του ονόματος της αμερικανικής ομάδας, στην παγκόσμια αγορά. Σύμφωνα με το σχετικό αφιέρωμα, ο Έλληνας παίκτης έχει συμβάλει σημαντικά, ώστε τα “ελάφια” να γίνουν ένα κερδοφόρο brand name παγκοσμίως.

Ο πρόεδρος των “ελαφιών”, Πίτερ Φέιγκιν τόνισε στο περιοδικό για την πορεία της ομάδας του: “Έχουμε ένα νέο γήπεδο, τη δυνατότητα να φτάσουμε τις 60 νίκες, να πάρουμε την πρώτη θέση στην Ανατολή και σε όλο το ΝΒΑ.
Είναι μια σπουδαία εποχή για το Μιλγουόκι, το Γουισκόνσιν και φυσικά τους Μπακς”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Όταν έχεις έναν σταρ στην ομάδα σου, μπορείς να δεις την ανάπτυξη τοπικά και εθνικά, αλλά αυτό που έχει συμβεί με τον Γιάννη είναι ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Πλέον μπορούμε να αντιμετωπιζόμαστε ως ένα παγκόσμιο brand, που δεν απευθύνεται μόνο σε τοπικούς χορηγούς, αλλά και σε διεθνείς”.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην επιλογή της ομάδας του να αγωνιστεί στο Παρίσι στο πρώτο ματς της κανονικής περιόδου τη νέα σεζόν: “Αυτό δείχνει πως οι Μπακς είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της διεθνούς απήχησης του ΝΒΑ”.
Keywords
Τυχαία Θέματα