Φτωχότερο το "Shameless" μετά την αποχώρηση του Cameron Monaghan

Και άλλη αποχώρηση από το κύριο cast.

Ο Cameron Monaghan, ο οποίος ενσαρκώνει τον Ian Gallagher στο "Shameless" για "περίπου 10 χρόνια", ανακοίνωσε ότι το επεισόδιο που θα παιχτεί εντός της εβδομάδας θα είναι και το τελευταίο του.

Ο Monaghan έκανε την ανακοίνωση της αποχώρησής του στο Instagram.

Μαζί με τις φωτογραφίες, έγραψε και ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στους fans του.

Είμαι στη σειρά για περίπου 10 χρόνια. Ήμουν 15 ετών όταν γυρίσαμε το πιλοτικό επεισόδιο, και μεγάλωσα μέσω της
σειράς, και ηλικιακά και πνευματικά. Ήμουν τυχερός που ωρίμασα μέσω της σειράς. Είχα πρώτες εμπειρίες, ωρίμασα σαν ηθοποιός, επαγγελματίας και άνθρωπος. Μέσα από αυτό κέρδισα φίλους, οικογένεια και τους καλύτερους συναδέλφους που θα μπορούσε να ζητήσει ποτέ ένας τυχερός ηθοποιός, και γι'αυτό μόνο ευγνώμων δεν θα μπορούσα να είμαι.

Όλα τα καλά πράγματα κάποτε τελειώνουν. Είναι κλισέ, αλλά απόλυτα σωστό σε κάτι τέτοιες στιγμές. Τα πάντα τελειώνουν.

Το επόμενο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο μου. Το ήξερα από πέρυσι, αλλά δεν ήθελα να το προδώσω από τόσο νωρίς, καθώς ήθελα αυτή η σεζόν να είναι μια έκπληξη για το κοινό, και να τους επιτρέψει να ζήσουν το ταξίδι του Ian με τον χαρακτήρα του. Ο ρόλος ήταν υπέροχος, άγριος και ιδιαίτερος και θα ήθελα να ευχαριστήσω το #Shameless όπως και εσάς, τους θεατές, που ήσαστε μαζί του. Αντίο, Ian Clayton Gallagher. Θα ξανασυναντηθούμε;

Η αποχώρηση του Monaghan φτάνει λίγο μετά την ανακοίνωση αποχώρησης της Emmy Rossum, η οποία ενσάρκωνε την Fiona Gallagher από την πρώτη σεζόν. Το "Shameless" βρίσκεται στην 9η σεζόν του.

H σειρά, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Paul Abbott, αναπτύχθηκε από τον ίδιο και πρωταγωνιστούν οι William H. Macy, Emmy Rossum, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Jeremy Allen White. Μιλά για την οικογένεια Gallagher και τις κωμικοτραγικές καταστάσεις στις οποίες μπλέκει η οικογένεια.

Τον Monaghan, τον έχουμε ξαναδεί και στη σειρά του Fox, "Gotham", όπου ενσαρκώνει τα δίδυμα αδέρφια Jerome και Jeremiah Valeska, τα οποία γίνονται ο γνωστός κακός, Joker.

Θα ακούσουμε τη φωνή του στα "Reign of the Supermen" και "My Love Affair with Marriage" και αναμένουμε να τον δούμε στις ταινίες "The White Devil", "Deliberation" και "Wake".

Θα μας λείψεις, Ian Clayton Gallagher, το "Shameless" δεν θα είναι το ίδιο χωρίς εσένα.

IGN GreeceΘα 'τρελαθούμε' με το reboot του "Mad About You"Η Rosamund Pike πρωταγωνιστεί σε μεταφορά μυθιστορήματος και πάλιΩς απειλή για το μέλλον της τηλεόρασης φαίνεται η σωρεία προγραμμάτων στον CEO του FX

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα