Ο Κύργιος απείλησε τον διαιτητή

Ο Νικ Κύργιος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Σανγκάη Masters από τον Μπράντλεϊ Κλαν, καθώς ηττήθηκε 2-1 σετ (4-6, 6-4, 6-3) σε μια ώρα και 17 λεπτά, όμως έκλεψε την παράσταση μετά τον τσακωμό του με τον διαιτητή της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, μετά από έναν άσσο του αντιπάλου του, ο διαιτητής τόνισε στον Κύργιο: «Ο τελευταίος πόντος ήταν πραγματικά στο όριο». Από την πλευρά του, ο Κύργιος υπογράμμισε: «Δεν με νοιάζει, bro. Και δεν έχεις το δικαίωμα να μου λες ότι δεν προσπάθησα».

Ο Κύργιος
συμπλήρωσε μετά από λίγο: «Όριο με την καλή ή την κακή έννοια»; Ο διαιτητής του απάντησε: «Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Είναι συγκεκριμένος ο τρόπος που παίζεις τένις, σε ένα γήπεδο». Όταν ο Κύριος ρώτησε: «Τι είναι όμως, όριο;» ο διαιτητής τόνισε: «Αρκετά! Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό».

Τότε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τον πλησίασε και του είπε: «Ξέρεις ότι μπορώ να πάω στα γραφεία της ATP και να καταγγείλω ότι το σχόλιο σου με έριξε ψυχολογικά. Και ξέρεις ότι θα βρεις τον μπελά σου, έτσι; Δεν θα το κάνω. Απλά λέω».
Keywords
Τυχαία Θέματα