Fallout 76: Περισσότερα gameplay πλάνα μέσα στην εβδομάδα

Περισσότερη Nuka Cola.

Η Bethesda ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του Fallout 76, προετοιμάζοντας το κοινό με περισσότερα πλάνα του gameplay του παιχνιδιού, τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν μέσα στην εβδομάδα.

Ένας fan αποφάσισε να ρωτήσει τον αντιπρόεδρο της Bethesda Studios, Pete Hines, στο Twitter για το επόμενο παιχνίδι της εταιρείας και συγκεκριμένα για τα ελάχιστα

λεπτά gameplay, που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

@DCDeacon hey Pete why does f76 barely have any real gameplay but doom eternal which releases way later has a very well done demo shown with real gameplay?

— RustyBit (@BASEDGOD_669) 30 Σεπτεμβρίου 2018


"Σε περίπου μία εβδομάδα, θα υπάρχουν σχεδόν 400 ώρες από πλάνα του Fallout 76", ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου.

Ο συγκεκριμένος fan δεν είχε και άδικο, καθώς η beta και η κυκλοφορία του παιχνιδιού πλησιάζουν, και μέχρι στιγμής τα πλάνα του παιχνιδιού "δεν καλύπτουν χρονικά ούτε τα 3:18 λεπτά του Country Roads", του τραγουδιού που χρησιμοποιήθηκε στο trailer της Ε3.

Το timing δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, με τη beta του παιχνιδιού να ξεκινάει στις 23 Οκτωβρίου για τα Xbox One και στις 30 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4 και PC.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, μπορείτε να τον βρείτε στον κοντινότερο Blacksmith, να ακονίζει τη χολή του για τα επόμενα παιχνίδια της χρονιάς.

IGN GreeceΟι ημερομηνίες της beta του Fallout 76Το Fallout 76 δεν θα υποστηρίζει cross-platfortm playFallout 76: Μαθεύτηκε η ονομασία του νέου χάρτη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα