Φούλαμ – Μαν. Σίτι 0-4: Κορυφή μέσω… Γκβάρντιολ (videos)

Εύκολη μεσημέρι για την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα επί της Φούλαμ για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Γιόσκο Γκβάρντιολ, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε για το 0-1. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος ο αμαρκάριστος Φιλ Φόντεν μέσα από την περιοχή με δυνατό σουτ κέρδισε τον Μπερντ Λένο για το 0-2 της Σίτι στο 59ο λεπτό. Στο 71ο λεπτό ο Γκβάρντιολ πετάχτηκε στο αριστερό δοκάρι

της Φούλαμ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Μάλιστα το τέρμα ελέγχθηκε από το VAR και στη συνέχεια ο ρέφερι έδειξε σέντρα.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ντιοπ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Σίτι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άλβαρεζ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Η Σίτι ανέβηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ με 85 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ (12/05, 18:30, NS Premier League). Θυμίζουμε η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ακολουθεί τη Σίτι με δύο βαθμούς λιγότερους. Τέλος η Φούλαμ είναι στη 13η θέση με 44 βαθμούς.

Φούλαμ (Μάρκο Σίλβα): Λένο, Καστάν, Ντιόπ, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον, Ιβόμπι, Παλίνια, Ντεκορντόβα-Ρέιντ (46΄Κέρνεϊ), Περέιρα (74′ Γουίλσον), Γουίλιαν (46′ Τραορέ), Μουνίζ (67′ Μπρόγια).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερον, Ακάντζι, Ντίας, Ακέ (22′ λ.τρ Γουόκερ), Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς (82′ Λιούις), Σίλβα, Ντε Μπρόινε (75′ Ντόκου), Φόντεν (82′ Μπομπ), Χάαλαντ (82′ Άλβαρεζ).

Keywords
Τυχαία Θέματα