Φορτούνης: "Θέλω να επιστρέψουμε στους τίτλους" (video)

Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στους τίτλους εμφανίστηκε ο Κώστας Φορτούνης με δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" αναφέρθηκε επίσης στον Ποντένσε, στον Γιάγια Τουρέ και στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του.

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Ήμασταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή, βάλαμε πέντε γκολ, κάναμε
πολλές ευκαιρίες, το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από σήμερα. Ο κόσμος το ευχαριστιέται, βλέπει φάσεις, βλέπει γκολ και βγάζουμε καλύτερους συνδυασμούς».

Για τους καλούς μεσοεπιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός: «Είναι καλό να υπάρχουν καλοί παίκτες και να είναι ποιοτικό το ρόστερ, ο προπονητής θα αποφασίσει ποιος θα παίξει κάθε φορά».

Για τον Ποντένσε και την απόδοση του: «Είναι καλός παίκτης, πιτσιρικάς, με χαμηλό κέντρο βάρους, είναι καλός ντριμπλαδόρος, μας βοηθά στις κάθετες πάσες, κάνουμε συνδυασμούς, όσο περνά ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι γιατί θα βρεθούμε καλύτερα».

Για τον ίδιο και το πόσο καλή απόδοση έχει μέχρι τώρα στα ματς του Ολυμπιακού: «Τα έβαλα κάτω και πέρυσι δεν είχαμε καλή σεζόν. Έκατσα στην ομάδα, δεν έφυγα, θέλω να γυρίσουμε πάλι στους τίτλους, πιστεύω ότι έχουμε φτιάξει πολύ καλή ομάδα και θα τα καταφέρουμε».

Για τη μεταγραφή του Γιάγια Τουρέ: «Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και το έχει δείξει η καριέρα του. Ήταν πρωταγωνιστής στη Μονακό, την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι. Είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακάρι να εγκλιματιστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει».
Keywords
Τυχαία Θέματα