Μαρτίνς: «Συγχαρητήρια στη διοίκηση»

01:39 3/9/2018 - Πηγή: Bam
Απόλυτα χαρούμενος για την ενίσχυση του ρόστερ το φετινό καλοκαίρι δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, με τον προπονητή του Ολυμπιακού να δίνει συγχαρητήρια στη διοίκηση για την επιτυχία της απόκτησης του Γιάγια Τουρέ, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Είναι υποχρέωσή μας να παίζουμε
έτσι. Ήταν αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς αλλά έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Όχι μόνο από πλευράς ποιότητας αλλά και ως προσωπικότητες. Έχουν φιλοδοξίες και όρεξη. Δεν το περίμενα έτσι μετά το ταξίδι στην Μπέρνλι λόγω κούρασης. Οι φίλαθλοί μας το άξιζαν αυτό. Ήταν μία πολύ ωραία βραδιά. Πήραμε τρεις βαθμούς που αξίζαμε. Ελπίζουμε πάντα να φαίνεται στην πράξη το αποτέλεσμα».

Για την απόδοση της ομάδας του και το αν θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμόι: «Θα μας άρεσε. Όμως δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Είναι η ομορφιά και το απρόβλεπτο του ποδοσφαίρου. Ο χειρότερος μπορεί να κερδίζει τον καλύτερο. Θέλουμε να κερδίζουμε αλλά και να παίζουμε καλά».

Για τον Γιάγια Τουρέ: «Είναι ένας παίκτης με τρομερή ποιότητα. Έρχεται με φιλοδοξία. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και την διοίκηση αλλά και το τμήμα σκάουτινγκ για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν για να φέρουν καλούς παίκτες και να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Ο Τουρέ έρχεται μετά από 12 χρόνια εδώ για να βοηθήσει και να συνεισφέρει».

Για τη διακοπή και το πόσο θα ωφελήσει: «Όταν μία ομάδα έχει τόσο καλό ρυθμό δεν είναι ιδανικό να σταματήσει. Είναι όμως προγραμματισμένο. Ξέρω πως οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Είμαι πολύ περήφανος και ευχαριστημένος διότι στον Ολυμπιακό έχουμε πολλούς διεθνείς αλλά και παίκτες στην Εθνική Ελλάδας. Επίσης ένα δείγμα του πολύ καλού συνόλου και της κατάστασης της ομάδας είναι πως υπάρχουν παίκτες που είναι έτοιμοι να προσφέρουν αν και μειωμένο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Φετφατζίδης».
Keywords
Τυχαία Θέματα