Φίτεσε – Ατρόμητος 1-2 : «Φτερούγισμα» με ελπίδες στο Άρνεμ (vid)

Πολύ καλός και προπάντων ιδιαίτερα μεθοδικός, αν και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, ο Ατρόμητος μπήκε αρκετά καλά στο «Χέρλεντομ» κόντρα σε έναν αντίπαλο που την άλλη εβδομάδα ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του στην Ολλανδία!
Με πολύ καλές τοποθετήσεις στο αγωνιστικό χώρο η ομάδα του Περιστερίου, περιόρισε αισθητά την δραστηριότητα των γηπεδούχων δημιουργώντας καλές επιθέσεις με αρκετές σωστές επιλογές στην ανάπτυξη!
Στο 10ο λεπτό ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ και τρία λεπτά αργότερα ο Τζαβίδας με πλασέ έκανε το 0-2!
Ως το φινάλε το πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε κι

άλλες ευκαιρίες για να σκοράρει παίζοντας ένα ρεαλιστικό και πειστικό, για τις συνθήκες του ματς, ποδόσφαιρο με πολλές εξαιρετικές ενέργειες του νεοαποκτηθέντα Ρομπάίγ, όσο αγωνίστηκε!
Στην επανάληψη η ομάδα του Άρνεμ πίεσε πιο πολύ αλλά δεν είχε τόσα πολλά στοιχεία ώστε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.
Οι πολλές αλλαγές σαφώς και περιόρισαν περισσότερο το ρυθμό της λιγότερο έτοιμης ομάδας, του Ατρομήτου..
Στο 79ο λεπτό ο Φερό με κεφαλιά μείωσε στο τελικό 1-2!

Φίτεσε :
Houwen (K); Ferro, Meulensteen, Flamingo (86’ Van Duivenbooden); Arcus, Tronstad, Bero ©, Wittek; Sankoh (62’ Huisman); Manhoef, Frederiksen

Ατρόμητος :
Γιαννιώτης,. Κυβρακίδης, Σουάρες (62′ Στρούγγης), Χατζηισαίας (Μαυρομμάτης 67′), Αθανασίου, Κουέν (87′ Μούντες), Έρλιγκμαρκ,. (72′ Οικονομίδης), Χαρίσης (8′ Μουνίθ), Κλωναρίδης (77′ Δαλαμίτρας), Τζαβίδας (67′ Κωτσόπουλος), Ρομπάίγ (46΄Τζαβάρας)

Δείτε εδώ το ματς από το επίσημο κανάλι της Φίτεσε στο Youtube :

Keywords
Τυχαία Θέματα