Φήμη: Μάθαμε πότε τοποθετείται χρονικά η αυτόνομη ταινία της Black Widow

Είναι βέβαιο ότι θα είναι prequel.

Έντονες φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό θέλουν την αυτόνομη ταινία της Black Widow να λαμβάνει χώρα μετά από μια σημαντική στιγμή της ιστορίας του MCU.

Σύμφωνα με το CBR, η ταινία θα εξιστορεί τα γεγονότα που συνέβησαν τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από το "Captain America: Civil War" μέχρι το "Avengers: Infinity War". Την αποκάλυψη φέρεται

πως έκανε ο Sebastian Stan, γνωστός στο MCU ως Winter Soldier, μέσα από το πάνελ του φεστιβάλ κόμικς στην Ιταλία.

Αυτά τα νέα έρχονται σε αντίθεση με παλαιότερα δημοσιεύματα που ήθελαν την αυτόνομη ταινία της ηρωίδας να λαμβάνει χώρα σε όλο τον πλανήτη και να επικεντρώνεται στην Romanoff, την κατάσκοπο και δολοφόνο, η οποία μεγάλωσε και εκπαιδεύτηκε από την KGB, πριν επαναστατήσει και γίνει πράκτορας της SHIELD και Avenger.

Πληροφορίες για την άτιτλη ταινία "Black Widow" υπάρχουν ελάχιστες, αλλά ξέρουμε ότι η Scarlett Johansson θα επανέλθει για τον ρόλο της. Μαζί της θα δούμε τη νεαρή ηθοποιό, Florence Pugh (Fighting with my Family), η οποία θα είναι η κύρια αντίπαλος της ηρωίδας και τους David Harbour (Hellboy) και Rachel Weisz (The Favourite).

Δεν γνωρίζουμε αν θα εμφανιστούν άλλοι χαρακτήρες των Avengers, αν και τα εν λόγω νέα μας δίνουν ελπίδες για την εμφάνιση των Steve Rogers (Chris Evans) και Sam Wilson (Anthony Mackie) μιας και οι τρεις τους είχαν σχηματίσει τους Secret Avengers μετά τη συμφωνία της Sokovia.

Σίγουρο είναι ότι τη σκηνοθεσία φαίνεται θα αναλάβει η Cait Shortland και το σενάριο ο Jac Schaeffer. Αντίθετα με τις φήμες, η επερχόμενη ταινία θα είναι κατάλληλη για όλους και ο μισθός της Johansson θα ανέρχεται στα $15 εκ..

Τα γυρίσματα της ταινία θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο. Αναλυτικά τα σχέδια για το μέλλον του MCU θα μάθουμε μετά την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" το καλοκαίρι. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Black Widow ξεκινά γυρίσματα το καλοκαίριΈντονες φήμες θέλουν δύο νέες προσθήκες στο cast της ταινίας "Black Widow"Βρέθηκε η αντίπαλος της Black Widow στην αυτόνομή της ταινία

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα