Το νέο adventure του Dungeons and Dragons σας στέλνει στην κόλαση

Θα επιζήσετε στο πρώτο επίπεδο των Nine Hells;

To νέο adventure του "Dungeons and Dragons", "Baldur's Gate: Descent into Avernus", θα στείλει τους παίκτες στην κόλαση, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Wizards of the Coast.

Το νέο βιβλίο, 256 σελίδων, θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου και θα επικεντρωθεί στην πόλη του Baldur's Gate καθώς

πέφτει σιγά σιγά στα χέρια των διεφθαρμένων και διαβολικών θεών. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κατέβουν στο πρώτο επίπεδο των Nine Hells ώστε να ανακαλύψουν αν υπάρχει ελπίδα για λύτρωση.

Baldur's Gate: Descent into Avernus Standard and Alternate Cover by Hydro74.

Τον σχεδιασμό ανέλαβε ο Chris Perkins, Βασικός Σχεδιαστής Αφήγησης του D&D, και το βιβλίο περιγράφεται ως "η κόλαση συναντά το Mad Max: Fury Road". Η περιπέτεια θα πάει τους παίκτες από το lvl 1 στο lvl 13 καθώς εξερευνούν την εν μέσω πολέμου Avernus, το πρώτο επίπεδο των Nine Hells που κατακλύζεται από έναν ασταμάτητο πόλεμο μεταξύ διαβόλων και δαιμόνων της Abyss.

Ένα εναλλακτικό εξώφυλλο του "Descent into Avernus", από τον Hydro74, αναμένεται να κυκλοφορήσει μόνο μέσω καταστημάτων μαζί με την στάνταρ έκδοση, που θα βγει οπουδήποτε αλλού.

Επίσης θα βγει ένα σετ ζαριών εμπνευσμένο από το adventure, το οποίο θα πωλείται ξεχωριστά και εκτός των ζαριών θα περιλαμβάνει έναν δίσκο για ζάρια, έναν χάρτη της Avernus κι άλλα.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN Greece To Bloodborne: The Board Game χτύπησε τον στόχο του σε λιγότερο από 20 λεπτά Το Vampire: The Masquerade - Heritage χτυπάει τον στόχο του Kickstarter Νέο επιτραπέζιο God of War

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα