Με τους τρεις μεγαλύτερους αντιπάλους του θα τα βάλει ο Batman στη νέα του ταινία

Όχι έναν, όχι δύο, αλλά τρεις κακοί.

Με πολλούς γνωστούς κακούς θα τα βάλει ο Batman στη νέα του ταινία.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, οι Catwoman και Penguin θα δυσκολέψουν τη ζωή του Μασκοφόρου ήρωα για τις ανάγκες της ταινίας του Matt Reeves, ενώ το Collider δημοσιεύει ότι ίσως κάνει την εμφάνισή του κάνει και ο Riddler.

Αν και οι πηγές διαφωνούν όσον αφορά την ποσότητα των κακών, άλλα δημοσιεύματα θέλουν έξι κακούς να εμφανίζονται στην ταινία.

Το "The Batman" είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το 2017, ο ηθοποιός που ενσάρκωνε τον ήρωα, Ben Affleck, είχε πει ότι θα καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Αν και μερικές εβδομάδες αργότερα, το διέψευσε, και είπε ότι θα παρέμενε στο project ως ηθοποιός και παραγωγός. Βέβαια, από τότε φήμες θέλουν τον Affleck να κρεμάει για πάντα την κάπα του ήρωα και να κάνει την τελευταία του εμφάνιση στο "Suicide Squad 2". Τη συγγραφή του σεναρίου ήταν να κάνει ο ηθοποιός, αλλά σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του, η κατεύθυνση της ιστορίας δεν τον ικανοποιούσε και αποφάσισε να το παρατήσει.

Δύο μεγάλες υποψηφιότητες υπάρχουν για να διεκδικήσουν την κάπα του μασκοφόρου ηρώα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτές των Robert Pattinson και Nicholas Hoult. Οι δύο επιλογές συνάδουν με προηγούμενα δημοσιεύματα που ήθελαν την παραγωγή να κοιτά "νεαρούς ηθοποιούς μεταξύ των ηλικιών 25 και 33, οι οποίοι πρέπει να είναι ήδη γνωστοί στο κοινό".

Ο Matt Reeves, γνωστός για τα "War for the Planet of the Apes" και "Cloverfield", έγινε εν τέλη σκηνοθέτης, συν-σεναριογράφος και παραγωγός στην ταινία. Είχε επιβεβαιώσει ότι η ταινία δεν θα είναι κινηματογραφική μεταφορά του Year One και είχε ξεκαθαρίσει ότι θα ανήκει στο DCEU.

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ ο Reeves κοιτά τις λεπτομέρειες του σεναρίου. Η υπόθεση θα λαμβάνει χώρα στη δεκαετία του '90 και θα φέρει νεώτερες εκδοχές αρκετών γνωστών χαρακτήρων. Θα εμφανιστεί ο Penguin ως ο κύριος ανταγωνιστής του Σκοτεινού Ιππότη και οι James Gordon και Alfred Pennyworth. Ο Reeves θα προσαρμόσει το σενάριο έτσι ώστε να έχει μια παραπάνω δόση δράσης, χωρίς όμως να χαθεί το κύριο συστατικό του ήρωα, το οποίο είναι οι ερευνητικές του ικανότητες στην επίλυση μυστηρίων.

Το "The Batman" είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021 και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο.

Εσείς ποιους κακούς θα θέλατε να δείτε να ταλαιπωρούν τον Σκοτεινό Ιππότη; Πείτε μας στα σχόλια. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και εξελίξεις.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα